Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
http://www.scooter-attack.com/index2.php?lang=d
Znači...ja i moj prijatelj slažemo jednu makinu i treban nam par savjeta...da vidim od vas jeli ovaj setup dobar ili da se nešto promjeni : Setup: STAGE6 SPORT PRO 70CC DELLORTO 17,5MM STAGE6 GLJIVA 70MM RADILICA STAGE6 HPC VARIOMAT STAGE6 SPORT PRO KUPPLUNG STAGE6 SPORT PRO (107MM) ZVONO STAGE6 (107MM) AUSPUH STAGE6 PRO Ako treba još nešto nadodat recite...i ako ko zna ako je slagao prije ko ovakav setup koliko bi trebo ić ovaj sr sa ovim setupom.Hvala unapred...svi savjeti su dobrodošli
Nepoznaš ga sigurno ...jedan dečko koji živi u Rijeci...udi mu je baba pa dojde doli svaki vikend sa kataračon...zove se Davor..lik je oke...
Nemoj meni želit puno kilometra sa tim setupom jer to nije moj skut nego od Davora...kontaš... ali isto hvala
Daj plzz...objasni mi malo što se može dogodit ako puknu ove seriske lamelica...
ako pukne metalna lamelice,onda ode u cilindar i sve od u pm...ako pukne karbonska ili karbonitna oda izgori i cilindru nece nista biti,samo piknes novu lamelicu gore i vozi dalje