Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
tuning mog freeja
Milos1996:
Ma kakav crni LC,ispod nejgove plastike sam jedva i alarm uglavio,a tek onolko hladnjak....sanse nema...a ni potrebe...valjda ce taj multivar da mi doda 6kmh,pa da udjem u klub 100ki... :headbang:
A platne moram da stavim da bi ga ubacio u rezonancu iz starta,stavio sam najtvrdje motoforce oprugice(plave),ali kais napred mnogo izadje,a pozadi se spusti i onda krece iz "druge"...teko je i na drugom freeju koji ima 18.5X814 remen,samo sto je tamo TREK koji trazi manje obrtaje,pa lepo krece sa motoforce belim oprugicama...
Muhi:
pa tesko ti je kvacilo to serisko,kada kupis novo kvacilo neces msm imati problema sa tim a i na multivar neidu nikakave platnice i ostalo...
Milos1996:
Danas sam ga prvi put provozao sa gljivom,snage ima otprilike kao pre,ali se mnogo dere...provozao sam ga bez kacige,i to je neizdrzljivo i za mene,a kamoli za druge...razmisljam da gljivu prodam,a sta mislite da zamenim replicu za TREK?Ovo mi je znaci prebucno,ogromni obrtaji itd...sta mislite,el bi se osetio veliki pad snage sa TREKom,i el bi opala krajnja?
Milos1996:
xixixiixix
MIKSETA:
--- Citat: Milos1996 - 07 Lipanj, 2011, 11:35:56 ---xixixiixix
--- Kraj citata ---
To je to :icon_thumright:
Athena Racing :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju