Općenito > Generalno o skuterima
Vlasnici kineza
BilyPiton:
meni je glavno da se kotrljam 6 banki kud ces bolje po gradu :headbang:
lopl:
Moje iskustvo s kinezom (generic cracker) je više nego pozitivno. Za 6000kn, kolko sam ga platio, sam ga vozio 10 000km. Max brzina mu je bila 80km/h po njegovom satu. Silovao sam ga gdje sam god stigo i sve je izdržo, bez ijednog kvara. Čak sam imo i sudar s njim, sklepo ga nazad i dalje vozio.
Ali sad uzimam nekog japanca ili talijana i to s jednim razlogom, kvaliteta materijala na kinezima je jako loša i za malo pošteniji tuning je sigurnije uzet neku provjerenu marku.
Meni su počeli šerafi na deklu, gdje nije nikakvo opterečenje pucat, i pola ih je ostalo u navoju. Plastike su isto popucale. Jedino je mašina dalje ko nova.
Moj zaključak je da se svakako isplati uzet kineza ako se mislite normalno vozit, sa skinutim blokadama, a za tuning je puno bolji neki talijan ili japanac.
ziloryder:
--- Citat: lopl - 03 Ožujak, 2011, 01:44:09 ---Moje iskustvo s kinezom (generic cracker) je više nego pozitivno. Za 6000kn, kolko sam ga platio, sam ga vozio 10 000km. Max brzina mu je bila 80km/h po njegovom satu. Silovao sam ga gdje sam god stigo i sve je izdržo, bez ijednog kvara. Čak sam imo i sudar s njim, sklepo ga nazad i dalje vozio.
Ali sad uzimam nekog japanca ili talijana i to s jednim razlogom, kvaliteta materijala na kinezima je jako loša i za malo pošteniji tuning je sigurnije uzet neku provjerenu marku.
Meni su počeli šerafi na deklu, gdje nije nikakvo opterečenje pucat, i pola ih je ostalo u navoju. Plastike su isto popucale. Jedino je mašina dalje ko nova.
Moj zaključak je da se svakako isplati uzet kineza ako se mislite normalno vozit, sa skinutim blokadama, a za tuning je puno bolji neki talijan ili japanac.
--- Kraj citata ---
da jer svaki ozbiljniji tuning za njega je veliko opterecenje
Matej28:
ja sam sa svojim zadovoljan..imao i baotiana, keewaya, gileru runner (noviju), apriliu..
aprilia je stvarno kvalitetna..al nije mi ni zao para sto sam dao za keewaya..tako da
edo haker:
svaki skut kao i auto je dobar dok je nov!!
imo batinu 2-3 mj..krepo mi cdi i nisam ga ni vozio...rijesio sam ga u roku odmah bez oglasa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju