Općenito > Generalno o skuterima

Vlasnici kineza

(1/5) > >>

luis57:
 :skuter11:
Evo mala anketa da vidimo misljenja ljudi, mozda i pomogne buducim kupcima... =)

animatrix:
kad vec niko nije da se ja javim, ja se ne kajem sto nisam uzeo talijana, meni je moj skuter ljepsi od bilo kojeg talijana prosle generacije, mehanicki nije u toj klasi ali meni to nista neznaci, nisam zahtjevan i uzeo sam bas ono sto sam htio..

BilyPiton:
mene batina jebeno sluzi cijelu zimu se vozim i nisam imo većeg kvara od puknuća remena u 10.mj   :icon_thumright: ocijena od 0-10  9/10

luis57:

--- Citat: animatrix - 02 Ožujak, 2011, 23:30:08 ---kad vec niko nije da se ja javim, ja se ne kajem sto nisam uzeo talijana, meni je moj skuter ljepsi od bilo kojeg talijana prosle generacije, mehanicki nije u toj klasi ali meni to nista neznaci, nisam zahtjevan i uzeo sam bas ono sto sam htio..

--- Kraj citata ---
svidja mi se komentar, slazem se u potpunosti s tobom,
potpis!  :icon_thumright:

--- Citat: BilyPiton - 02 Ožujak, 2011, 23:34:49 ---mene batina jebeno sluzi cijelu zimu se vozim i nisam imo većeg kvara od puknuća remena u 10.mj   :icon_thumright: ocijena od 0-10  9/10

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

ziloryder:
Meni je isto vise nego dobar sta se tice samog motora..ali osjecaj kad sjednes sa batine na SP-a ajmeee

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju