Tehnički kutak > Tuning skutera
Friziranje Yamasakia 150 ccm
ziloryder:
--- Citat: ismir - 02 Ožujak, 2011, 23:03:48 ---da to je to blokiran mu je cdi tuce mu blokada kad je na nogari
a isto ide niz brdo i po ravnom
a sto se tice brzine brzo napuni brzinu od 100 kmh i od jednom se zaustavi nece vise kao da ga nes blokira
--- Kraj citata ---
e pa to je to onda nema sta drugo bit..jesi poskida sve blokade ostale??
luna500rr:
Ugl ako ti kad nabijes puni gas dodje odma do nekih okretaja (niskih) i tu stoji i nemrda onda ti je blokiran cdi, kao ovaj skuter na videu:
A ako ti je odblokiran cdi, odnosno nemas elektronskih blokada, onda ce ti skuter ici u iberturu i vrtit ce se kao ovaj:
Najsigurnije bi ti bilo po tom pitanju dok nesklopis skuter nevracati odmah variomat, upalit ga bez iceg na radilici sa strane variomata i samo vidit dali ide u okretaje ili ne...
A sto se prjenosa tice to ti je najlakse primjetit u voznji, ako do 60-70 vozi istim okretajima i onda ih pocme dizat i na max brzini vrti previse okretaja, onda ti je do prjenosa, a ako su okretaji u ubrzanju s punim gasom isti na 50 i 100, prjenos te sigurno nezeza...
Najbolje bi bilo kad bi ga samo sastavio, snimio video i stavio ovdje na forum, s videa bi se dalo dosta toga zakljucit :hello:
ismir:
--- Citat: ziloryder - 02 Ožujak, 2011, 23:08:52 ---
e pa to je to onda nema sta drugo bit..jesi poskida sve blokade ostale??
--- Kraj citata ---
i ja mislim da je to jer blokade na variomatu nije ni bilo sa novi mu je auspuh u kojem isto nema blokade onda je do CDI-a
ismir:
--- Citat: luna500rr - 02 Ožujak, 2011, 23:09:58 ---Ugl ako ti kad nabijes puni gas dodje odma do nekih okretaja (niskih) i tu stoji i nemrda onda ti je blokiran cdi, kao ovaj skuter na videu:
A ako ti je odblokiran cdi, odnosno nemas elektronskih blokada, onda ce ti skuter ici u iberturu i vrtit ce se kao ovaj:
Najsigurnije bi ti bilo po tom pitanju dok nesklopis skuter nevracati odmah variomat, upalit ga bez iceg na radilici sa strane variomata i samo vidit dali ide u okretaje ili ne...
A sto se prjenosa tice to ti je najlakse primjetit u voznji, ako do 60-70 vozi istim okretajima i onda ih pocme dizat i na max brzini vrti previse okretaja, onda ti je do prjenosa, a ako su okretaji u ubrzanju s punim gasom isti na 50 i 100, prjenos te sigurno nezeza...
Najbolje bi bilo kad bi ga samo sastavio, snimio video i stavio ovdje na forum, s videa bi se dalo dosta toga zakljucit :hello:
--- Kraj citata ---
cim sastavim masinu postavljam video pa cemo vidjeti
a narucio sam mu i veci klip pola milimetra mada nije neka velika razlika
sad sam da pitam posto cu mu staviti veci klip bil mu mogao staviti vecu diznu i ak je potrebno da mu malo prosirim uspuh i ispuh
animatrix:
koliki je promjer ispusnog kanala? ja bih na tvome mjestu sirio i usis i ispuh, nesto vecu diznu i postimati karb.. ima za te motore dosta dijelova za sredit ga, samo treba imat love.. ja bih recimo uzeo sportsku bregastu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju