Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
danc00:
Jep, APN je nepoderiv, to stoji, pa ne bi ga poštari vozili bezveze :icon_thumright: Ali mi se ne sviđa njegov prijenos, spore i kratke brzine, stoji da je jak ali ipak...
Dok 15ica ak točiš malo bolje ulje od dvotaktola (recimo neku polusintetiku, makar i dvotaktol je majka za tomosa) i imaš poštelan dobro fergazer dam se kladiti da ti se niš ne bude dogodilo, i sa L klipom. Dobro zna izgubit snagu po jakim vručinama i ak se ganjaš po brdu ali počekaš 10min i vozi dalje... u drugoj pod okretajima ide u svako brdo, nema da nejde.
Jel znaš na kolko se vrti 15ica? Ja sam imal samo brzinomjer a obrtaljku nisam mogel/uspel nabavit.
Duje, ajd pa otvori temu :icon_thumright: Ma nije problem složit 15icu(mašinu) znaš i sam, ali ak ideš sve od temelja farbat i slagat ima posla pun k. Daa, prednji blatobran je kromiran... Pa makni ga za prvu silu, dobro izgleda i bez.
Možda nađem slike, ali teško, jer kad smo to slagali još nisu mobiteli imali kamere :laughing7:, stavili smo od te starije 15ice mašinu na ramu od plavog elektronika 50(ne znam ak ste njega kad vidjeli) ubiti skoro ili identična rama, samo je bila kao nova i imala je cestovne gume, maknuli smo prednji blatobran i da vidite tu ljepotu, ko neka ležajka je izgledala, ali to je samo bilo za prodaju, nekih mj dana sam se vozil od onda nemam ni jednog tomosa :'( :(
Kamba:
Mislim da petak ima oko 9 tisuča okretaja! Po zvuku se čini i vise! Koji je to Elektronik 50?
danc00:
90 :BangHead: Pomješalo mi se sa BTom.
Ovakav je bio, normalno bez mašine, ne znam di se ona zagubila da sam samo ramu uspel nabaviti!
duje87:
Eto zasraali smo coviku temu,nek neko odvoji u offtopic jer ja ne mialin otvarat temu za svoju 15cu a bome necu je skoro ni pocet radit pa nema smisla nek se samo odvoji odavde. Uglavnom savia si sad sliku elektrona 90posto je 15ca slicna znaci imam kromirat prednji zadnji blatobran zadnje gradele opruge amortizra je nisu tvornicki od 15ce i neznam sta cu s auspuhom. Za prednji blatobran i nije problem toliko jer imam drugi "sikirica" uglavnon to su prije radili takve blatobrane koji su bili samo visual stajl al beskorisni sic je stanjen od tvornickog itd a masjna je u dijelovima to se mora sastavit kupljen je novi cil klip 38l radilica cak imam i cil od njega sa kosim usisom u odlicnom stanju uglavnom moram sve kutije pootvarat da i sam vidin sta imam. Al definitvno kad se bude slaga bit ce malo vise prema orginalu :icon_thumright:
Rox-Rab:
Nabavi mašinu od tomosa e90 (90ccm je ova a gore navedena e50 je 49ccm) pa da vidis sta je tomos u odnosu na skuter, 120km/serijski,stavis par sitnica i letiš s njim :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju