Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
Jump33r:
Oce koza,vrag je koza.. ;D
Rox-Rab:
--- Citat: ivanm - 28 Veljača, 2011, 18:44:40 ---planiram poturpijat kanale ko na BT i T15
std apn
nemoj ne isplati se...ako oces neki jaci tuning nabavi drugi cilindar,L-karike,drugi karb i spuh,a ako oces serijalu cilindar ne diraj samo L klip,5 brzinu i spuh i to je to :icon_thumright:
nesto sam krivo citirao pa sebe ubacio... :)
--- Kraj citata ---
danc00:
--- Citat: duje87 - 28 Veljača, 2011, 19:41:51 ---iman ja u garazi 15icu slc otac prvi vlasnika 81 godina ;D
a dijelova cilindara klipova radilica i ostalog dovoljno za 5 tomosa sastavit ;D
--- Kraj citata ---
Daj ubaci koju sliku, nebu se Ivan ljutil :icon_thumright:
Da se vidi kaj je PRAVI TOMOS ;D , jel ide dobro, ga voziš kaj? Ljepo si se opskrbil djelovima, makar je taj nepoderiv ak se održava, a i djelovi nisu tak skupi. Da mogu nekog nabavit tu od starih ljudi za neku siću odmah bi ga uzel i repariral, ali teško je nać 15icu :dontknow:
Frend mi imal 15icu sa L klipom, rezo spuh i mislim da je bil malo veći karb i super poštelana i išla je 90km/h prave brzine(kolko smo uspjeli izmjerit po cestici sa autom), ali ko od šale nije da bi nabirala ili bila ljena, samo gas i viša .
A tek ona sportska rama i mekan sic, a i amortizeri su dosta mekani ko da ploviš po neravninama :headbang: Da bar 15icu neko stunira i uredi da izgleda ko nova...
Kamba:
Takvu sam ja imao,i nije baš da je nepoderivo! To mogu reć samo za Apenca i T12
duje87:
--- Citat: danc00 - 01 Ožujak, 2011, 00:27:33 ---Daj ubaci koju sliku, nebu se Ivan ljutil :icon_thumright:
Da se vidi kaj je PRAVI TOMOS ;D , jel ide dobro, ga voziš kaj? Ljepo si se opskrbil djelovima, makar je taj nepoderiv ak se održava, a i djelovi nisu tak skupi. Da mogu nekog nabavit tu od starih ljudi za neku siću odmah bi ga uzel i repariral, ali teško je nać 15icu :dontknow:
Frend mi imal 15icu sa L klipom, rezo spuh i mislim da je bil malo veći karb i super poštelana i išla je 90km/h prave brzine(kolko smo uspjeli izmjerit po cestici sa autom), ali ko od šale nije da bi nabirala ili bila ljena, samo gas i viša .
A tek ona sportska rama i mekan sic, a i amortizeri su dosta mekani ko da ploviš po neravninama :headbang: Da bar 15icu neko stunira i uredi da izgleda ko nova...
--- Kraj citata ---
mislin da je negdi od 1995 u dijelovima tako da mogu samo dijelove slikavat :toothy12: ,nesto mu je brat isa radit pa je rastavia i nije nikad sastavia,pa san je ja uzea sebi i u mene u garazi stoji zadnjih 7 godina u dijelovima i sve govorin sutra cu pocet radit..a nikad pocet..a kad vidin ovakve projekte uvati me volja i onda udjen u garazu pa vidin fxr na stolu rastavljen, drugi u kantunu ceka, 15ica na zidu, firefox bez masine po sredini garaze,brod isprid garaze, penta u dijelovima i onda se okrenen i izadjen iz garaze :laughing6:
bia san je ja davno pocea radit,al onda san odusta jer je previse posla bilo,a niko mi nije tia pomoc,jer san isa kompletno sve izbrusit do temelja i piturat..al najveci problem su mi blatobrani koje ce negdi tribat dat kromirat ili sta jer ih je ruzina uvatila,pa sad moran nac di cu s njima,al sve mislin kako cu iduci vikend otvorit sve kutije i poslozit i tomose na police,zasluzili su nakon 7 godina lezanja u kutijama :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju