Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (65/85) > >>

Kamba:

--- Citat: kosta - 30 Srpanj, 2012, 13:05:15 ---Ja imam tomos BT sa mašinom od e90
auspuh original od bt-a sa e90 granom i to je najbolji auspuh za e90
Max brzina mi je 124 km/h a samo sam stavio magnet 12 80w  i zadnji lančanik 27 s tim sam dobio da se u četvrtoj s kuplungom diže na zadnji i da do  mu je od 0-100 11 sekundi
Utrkivao sam se sa yamahom neos 100 koja ima promjenjen variomat , auspuh rezonantni  i lakše rolice . u startu ode za jedno 2 metra a psle kad ja ubacim u 3 počnem ga stizat jer moja bt u 3 ide 90 a kad ubacim u 4 samo prđem kraj njega i nemože mi ništa. također sam se utrkivao sa aprilijom rally 70 koja je imala kompletan malossi  tjuning mašine cijela je bila sređena do maximalno i priča je bila kao kod yamahe neos 100  i opet nijedan mi skuter nemože ništa .  a moja mašina je iz 1978 i ide bolje nego bilo koj novi skuter tjuniran . dok ja samo promjenim prijenos i letim a vi dajete do 20000 kuna da vam skuter ide ja odem na sajam kupim novi lančanik za 50 kuna i dobijem isto ;)))

--- Kraj citata ---

..pusti te lovačke priće i zemi kameru u ruke.... :toothy11:

HondaX8rs:
Je da ide ljepo deva ali 120 malo teze  :laughing7:
Za 120 trebas dobro zagrijati stolicu i prouciti masinu,sheme,razne manuale i naoruzati se alatom i nije bas jeftino  :icon_thumright:

BilyPiton:
ja imam e90 i mogu reć da ide bez brige 120km/h

niz breg  :toothy12:

giannelli:
kosta prio, vidim da si se trko samo sa minareli masinama. stani na crtu sa nafrkanim pjađom od 2005 pa nadalje. to bre kida cupa slajfa odvaja sastavlja idee  :glasses9:

kosta:
124 km/h je lako postič sa devom zato što ona originalna ide 105km/h znači imam normalnu mašinu povečana je kompresija magnet 12 80w i gore bing 20 sa diznom 95 zato što taj frgazer najbolje radi sa diznom 95 na BT-ov filter zraka  ja imaam 60 kila a bt 70 sa svim tekučinama možda malo više  naravno da nemogu postič 120 a da se ne zalegnem pod masku ipak to je mali motor i puno mu znači ak si uspravan il ne kad se uspravim ide on svojih 105 km/h stavit ču i video

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju