Općenito > Generalno o skuterima
Tomos vs Skuter
HondaX8rs:
--- Citat: noky007 - 13 Lipanj, 2012, 12:07:28 ---Bezi od toga ,mnogi su ga bezuspjesno pokusavali ustimat i nije to to.
Treba ga odma na 38.5 prehonovat jer je tolerancija banana,ubacit barem Meteora unutra i one kanale doradit,jer je odljev koma.
Po meni bolje uzet bt cilindar do 40mm,nanovo ga prehonovat,bolji auspuh gore stavit,dellorto 19-22mm i vozit se ok.
--- Kraj citata ---
Imam ja taj cilidnar i to je KOPIJA OD JUNIORA a ne original original je jedan lik prodavao po 100e,i samo ispuh je banana ostalo je ok i malo treba preljevne zaobliti i tjt. a imam i bt 40 :icon_biggrin: sa dell 24 gore :laughing7:
File 80:
--- Citat: BilyPiton - 08 Srpanj, 2012, 11:32:15 ---ja sam na tomos forumu vec dugo dost i znam cijene tak da ono :nono:
--- Kraj citata ---
frendu ja sam i duže čak!
ivanm:
imaš kopije kantora na tomos.forumer za brijem 300kn max..
to uzmi..
kosta:
Ja imam tomos BT sa mašinom od e90
auspuh original od bt-a sa e90 granom i to je najbolji auspuh za e90
Max brzina mi je 124 km/h a samo sam stavio magnet 12 80w i zadnji lančanik 27 s tim sam dobio da se u četvrtoj s kuplungom diže na zadnji i da do mu je od 0-100 11 sekundi
Utrkivao sam se sa yamahom neos 100 koja ima promjenjen variomat , auspuh rezonantni i lakše rolice . u startu ode za jedno 2 metra a psle kad ja ubacim u 3 počnem ga stizat jer moja bt u 3 ide 90 a kad ubacim u 4 samo prđem kraj njega i nemože mi ništa. također sam se utrkivao sa aprilijom rally 70 koja je imala kompletan malossi tjuning mašine cijela je bila sređena do maximalno i priča je bila kao kod yamahe neos 100 i opet nijedan mi skuter nemože ništa . a moja mašina je iz 1978 i ide bolje nego bilo koj novi skuter tjuniran . dok ja samo promjenim prijenos i letim a vi dajete do 20000 kuna da vam skuter ide ja odem na sajam kupim novi lančanik za 50 kuna i dobijem isto ;)))
neven92:
--- Citat: kosta - 30 Srpanj, 2012, 13:05:15 ---Ja imam tomos BT sa mašinom od e90
auspuh original od bt-a sa e90 granom i to je najbolji auspuh za e90
Max brzina mi je 124 km/h a samo sam stavio magnet 12 80w i zadnji lančanik 27 s tim sam dobio da se u četvrtoj s kuplungom diže na zadnji i da do mu je od 0-100 11 sekundi
Utrkivao sam se sa yamahom neos 100 koja ima promjenjen variomat , auspuh rezonantni i lakše rolice . u startu ode za jedno 2 metra a psle kad ja ubacim u 3 počnem ga stizat jer moja bt u 3 ide 90 a kad ubacim u 4 samo prđem kraj njega i nemože mi ništa. također sam se utrkivao sa aprilijom rally 70 koja je imala kompletan malossi tjuning mašine cijela je bila sređena do maximalno i priča je bila kao kod yamahe neos 100 i opet nijedan mi skuter nemože ništa . a moja mašina je iz 1978 i ide bolje nego bilo koj novi skuter tjuniran . dok ja samo promjenim prijenos i letim a vi dajete do 20000 kuna da vam skuter ide ja odem na sajam kupim novi lančanik za 50 kuna i dobijem isto ;)))
--- Kraj citata ---
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,224.0.html
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju