Općenito > Generalno o skuterima

Tomos vs Skuter

<< < (29/85) > >>

dusVu:
ma znam da ti znas, nije to bilo upuceno tebi  :icon_biggrin: a sta je sa tomos junior cilindrom?

ivanm:

--- Citat: noky007 - 16 Ožujak, 2011, 14:58:38 ---Tako je stavim sliku kasnije...

--- Kraj citata ---
ček valjčići se dodiruju? to nije baš najsretnije rješenje... slabo se podmazuju i dosta griju.. kavez služi za hlađenje i podmaivanje..

dusVu:
ja se bas nebi igro s tim ... jel nije jednostavnije nac dobar lezaj i ubacit...pa nevrti se to 13-14 k okretaja

interceptor:
ma kakva sintetika ljudi....imao sam 15 slc iz 84. god., stanje - apoteka ! samo kad si 6.-7.-8. razred nemaš para ni za gorivo a kamo li za neko normalno ulje, a vozao bi se vise vec disao...onda sam bio primoram sipati sta mi padne pod ruku, gorivo iz kosilica, motornih pila, a ulje ?! kad dobijem para i kupim inin dvotaktol ona se preporodi, inače sam sipao PRERAĐENO ULJE IZ TRAKTORA I KOMBAJNA ! i stim je vozila kao zmaj ! da sad to uspem u runnera mislim da bi se runner fino zakašljao i usrao ! dan danas žalim sto sam ju prodao... :'(

Kamba:

--- Citat: interceptor - 20 Ožujak, 2011, 15:44:48 ---ma kakva sintetika ljudi....imao sam 15 slc iz 84. god., stanje - apoteka ! samo kad si 6.-7.-8. razred nemaš para ni za gorivo a kamo li za neko normalno ulje, a vozao bi se vise vec disao...onda sam bio primoram sipati sta mi padne pod ruku, gorivo iz kosilica, motornih pila, a ulje ?! kad dobijem para i kupim inin dvotaktol ona se preporodi, inače sam sipao PRERAĐENO ULJE IZ TRAKTORA I KOMBAJNA ! i stim je vozila kao zmaj ! da sad to uspem u runnera mislim da bi se runner fino zakašljao i usrao ! dan danas žalim sto sam ju prodao... :'(

--- Kraj citata ---

...slažem se sa svime napisanim.... :notworthy: :notworthy:
...ja sam večinom za miješavinu koristio obično motorno ulje....rijetko je bilo novaca za Inin dvotaktol još kad sam išao u osnovnu prije 10-tak godina.... :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju