Tehnički kutak > Tuning skutera
Trokira u voznji
ivanm:
--- Citat: gozz - 16 Prosinac, 2007, 11:45:41 ---Čudi me od kud stvorio toliki led, pa ne usisavaš sa fergazerom vodu?!?! Postoji kondenzat, ali ne ože njega biti toliko da ti je frgić pun leda. Pogotovo ako se u njemu i benzin mješa sa uljem, a i jedno i drugo ne smrzava...
--- Kraj citata ---
vidio sam to, doživio i znam da je moguće..
vani je bila vlaga, niska temp. i magla i ako je zrak zasićen vlagom kondenzacija je vrlo velika i nakon par km vožnje jednostavno se sledilo..
nije odjednom, prvo nije primao gas do kraja a onda sve više i više, led na led, i na kraju skroz zaštopao..
automobilski motori su 4t i takvo što se uglavnom ne događa, pogotovo na ajnšpricu.. za snowmobil neznam, valjda imaju nekakvo grijanje frgazera, zapravo imaju sigurno, ili filter protiv vlage..
SlowRider:
--- Citat: ivanm - 20 Prosinac, 2007, 08:46:26 ---
--- Citat: gozz - 16 Prosinac, 2007, 11:45:41 ---Čudi me od kud stvorio toliki led, pa ne usisavaš sa fergazerom vodu?!?! Postoji kondenzat, ali ne ože njega biti toliko da ti je frgić pun leda. Pogotovo ako se u njemu i benzin mješa sa uljem, a i jedno i drugo ne smrzava...
--- Kraj citata ---
vidio sam to, doživio i znam da je moguće..
vani je bila vlaga, niska temp. i magla i ako je zrak zasićen vlagom kondenzacija je vrlo velika i nakon par km vožnje jednostavno se sledilo..
nije odjednom, prvo nije primao gas do kraja a onda sve više i više, led na led, i na kraju skroz zaštopao..
automobilski motori su 4t i takvo što se uglavnom ne događa, pogotovo na ajnšpricu.. za snowmobil neznam, valjda imaju nekakvo grijanje frgazera, zapravo imaju sigurno, ili filter protiv vlage..
--- Kraj citata ---
Evo "gozz" pogledaj moju poruku i 100% je identicna ovoj.
ivanm:
i meni je na zipu par puta zblokirao po hladnoći gas na full gasu.. skoro sam sletio s ceste, zaustavio sam se tako što sam okrenuo ključ u bravi nazad..
poslije toga nisam više stiskao do kraja po zimi i bok..
mislim na temp. -10°C i niže, većina se ipak ne vozi po takvoj zimi..
Drnda:
sledilo se zato jer u benzinu ima vode koja se uredno lijeva u gorivo... :angry9:
ivanm:
--- Citat: Drnda-1 - 20 Prosinac, 2007, 11:29:22 ---sledilo se zato jer u benzinu ima vode koja se uredno lijeva u gorivo... :angry9:
--- Kraj citata ---
i to je mogućnost, makar je voda teža od benzina i separira se u rezervoaru ili dnu bloka..
ovo se smrzne na ulazu u karb i kod samog klipa..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju