Sportski kutak > Sve vezano za utrke

NOVA RAČA 22.05.2011

<< < (16/42) > >>

Kamba:
Nista od hvala sto ste navijali! A mi galamili ko budale,ja promuko! :D   Gumy fino odvozio! Tomosi su me zadivili kao i supermoto! Bilo jebački!

fleky911:

--- Citat: gumy - 22 Svibanj, 2011, 21:40:18 ---evo stigli i mi.
svaka čast dečkima na vožnji, deluxu na prvom mjestu u klasi.
mene je u drugom krugu kolega grdić udario u šikani i gurnio van, onda sam zapeo za balu sijena i tu sam pao na začelje, na kraju sam peti bio.
s obzirom kolko sam vremena imao za treniranje(cca pola sata sinoć malo po gradu) i stim da nisam nikad vozio u kombinezonu i čizmama jako sam zadovoljan, treće mjesto trening i treći najbrži krug.
mala zamjerka organizatoru što su 50 kubika serijalu utrpali u istu klasu, svaka čast dečkima (i curi) što su vozili ali su dosta smetali tijekom trke jer u te dvije šikane je gotovo nemoguće nekog obići.
nadam se da će malo te utrke živnuti, zainteresiranih ljudi ima izgleda
snimao sam s kamerom cjelu trku, treba to malo izmontirati pa ću uploadati, ne vidi se bog zna šta ali nema veze. (možda i neću, kasni zvuk za slikom i slika je dosta usporena, tako da izgleda ništa od toga )

--- Kraj citata ---

ja si u glavi mislim onak nemoj da gumy rokne (priblažavaš se balama) ja se još molim i pokupiš samo balu  :happy3:
a to za sve klase je bilo jako shebano :/ ....a vozili su cura i djed :D Marina Gros i djed Krmpotić   ;D

salej600:
Sve je bilo odlično. Pohvala svim vozačima.
Mene fascinira što se u tako malom mjestu to sve može održati, a u gradovima truba

zip boi:

--- Citat: gumy - 22 Svibanj, 2011, 21:40:18 ---evo stigli i mi.
svaka čast dečkima na vožnji, deluxu na prvom mjestu u klasi.
mene je u drugom krugu kolega grdić udario u šikani i gurnio van, onda sam zapeo za balu sijena i tu sam pao na začelje, na kraju sam peti bio.

--- Kraj citata ---

jebga bio si s vanjske strane ...! :P ali svaka čast!

gumy:
fala na navijanju :D
zip boi lako je bit general poslije bitke, trka je trka i jebiga, takve stvari se događaju, bit će još prilika

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju