Sportski kutak > Sve vezano za utrke

NOVA RAČA 22.05.2011

<< < (15/42) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: zip boi - 22 Svibanj, 2011, 20:38:32 ---je žućo je lud ko šiba , bilo mi je malo žao onog dečeca koji je vozil s tomosima onog plavog s oklopima , jbg kad nejde!

--- Kraj citata ---
:headbang:

da, taj dečko nije imao sreće  :laughing7: a mislim da ga je i makina malo hebala

salej600:
gummy svaka čast. Mi bili (nas 5) i naravno za tebe navijali

Onaj sa Tomosom 77 je iz Križevaca. Samo za nas je poslije navinio motor na oko 16000 okretaja, a onaj sa brojem 7 na 17000. Naravno u mjestu. Osvojili su prvo i drugo mjesto. Imamo i snimak. Stavit ću link

Tomos u oklopima je vozio dečko od 14 godina i nema još dosta iskustva, pa je tako prošao. Inače i taj Tomos je odlično složen

pixa.93:

--- Citat: salej600 - 22 Svibanj, 2011, 21:07:17 ---gummy svaka čast. Mi bili (nas 5) i naravno za tebe navijali

Onaj sa Tomosom 77 je iz Križevaca. Samo za nas je poslije navinio motor na oko 16000 okretaja, a onaj sa brojem 7 na 17000. Naravno u mjestu. Osvojili su prvo i drugo mjesto. Imamo i snimak. Stavit ću link

Tomos u oklopima je vozio dečko od 14 godina i nema još dosta iskustva, pa je tako prošao. Inače i taj Tomos je odlično složen

--- Kraj citata ---

davor(77) i hrvoje (7) buntaki.braca.prosle godine su oni na mjestu isli i do 20.isli su i ove ali nije trebalo.....

gumy:
evo stigli i mi.
svaka čast dečkima na vožnji, deluxu na prvom mjestu u klasi.
mene je u drugom krugu kolega grdić udario u šikani i gurnio van, onda sam zapeo za balu sijena i tu sam pao na začelje, na kraju sam peti bio.
s obzirom kolko sam vremena imao za treniranje(cca pola sata sinoć malo po gradu) i stim da nisam nikad vozio u kombinezonu i čizmama jako sam zadovoljan, treće mjesto trening i treći najbrži krug.
mala zamjerka organizatoru što su 50 kubika serijalu utrpali u istu klasu, svaka čast dečkima (i curi) što su vozili ali su dosta smetali tijekom trke jer u te dvije šikane je gotovo nemoguće nekog obići.
nadam se da će malo te utrke živnuti, zainteresiranih ljudi ima izgleda
snimao sam s kamerom cjelu trku, treba to malo izmontirati pa ću uploadati, ne vidi se bog zna šta ali nema veze. (možda i neću, kasni zvuk za slikom i slika je dosta usporena, tako da izgleda ništa od toga )

_r0bi_:

--- Citat: salej600 - 22 Svibanj, 2011, 21:07:17 ---gummy svaka čast. Mi bili (nas 5) i naravno za tebe navijali

--- Kraj citata ---

...jaooo brate mili kako tomosi drapaju oko boksa se skupilo oho ho ljudi....strava  :laughing7:
...vrijeme nas je posluzilo milina  :icon_biggrin:

...gumi svaka cast na borbi  :notworthy: za prvi put bilo  :icon_thumright: ...a jbteee pa kud ti je ta bala istrcala  :angry7:  :angry7:

...btw...a Jandro vx/vxr je perverzija bas ono  :binkybaby:  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju