Sportski kutak > Sve vezano za stunt

kako najlakse na zadnju

<< < (16/20) > >>

OUC AIR:
a kad je cetverotakni  :laughing9:  :laughing11:

ziloryder:
Ja uspijem najvise 2, 2ipo metra jer kolko god da mu gasa dajem nemoze mi posteno "trznit" da me odrzi na zadnjem, probat cemo kad stavimo kit

Aprilia97:
on bi i ovce i novce.. pa lakse je s kitom,sigurnno...onako ti kao oduzme gas pa onda ulovi jelda? ima rupu u ubrzanju

OUC AIR:

--- Citat: Aprilia97 - 26 Ožujak, 2012, 22:10:49 ---on bi i ovce i novce.. pa lakse je s kitom,sigurnno...onako ti kao oduzme gas pa onda ulovi jelda? ima rupu u ubrzanju

--- Kraj citata ---
ak je skuter jak, vozi se polako i odma se visoko dugne u vagu... i imas prste na zadnjoj kocnici! al da kazem ugl. ak ga probate dic s 50 60 na sat lakse je jer nece bacat ljevo desno jedina opcija da se prevrnete iza al ti je zadnja kocnica pa se sprijateljite s njom  :laughing7:

luna500rr:

--- Citat: OUC AIR - 28 Ožujak, 2012, 09:54:17 --- ak je skuter jak, vozi se polako i odma se visoko dugne u vagu... i imas prste na zadnjoj kocnici! al da kazem ugl. ak ga probate dic s 50 60 na sat lakse je jer nece bacat ljevo desno jedina opcija da se prevrnete iza al ti je zadnja kocnica pa se sprijateljite s njom  :laughing7:

--- Kraj citata ---

dobra ideja za polomit vrat :icon_thumright:
..sto se brze ide to je lakse drzat vagu, mada skuter sve slabije reagira... a i 80% skutera je nemoguce dignit bez strasno jaka setupa na toj brzini...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju