Sportski kutak > Sve vezano za stunt

kako najlakse na zadnju

<< < (17/20) > >>

stunt46:
probaj ispustit malo gumu pa te nece bacat livo desno:)hehe

OUC AIR:

--- Citat: luna500rr - 28 Ožujak, 2012, 12:06:13 ---dobra ideja za polomit vrat :icon_thumright:
..sto se brze ide to je lakse drzat vagu, mada skuter sve slabije reagira... a i 80% skutera je nemoguce dignit bez strasno jaka setupa na toj brzini...

--- Kraj citata ---
DA, MOZES I KICMU NA 50 DJELOOVA POTRGAT  stvarno je opasno , ja sam reko ak imas prste na zadnjoj kocnici, prije ces se u naprjed zakucat nego zabaravit stisnut zadnju ... ;D

stunt46:
ili ako zadnja proklizi??malo ces letit po cesti,pa ako budes imo srece...samo ces se malo zderad...ps.samo da nebude auta na cesti..hhh :headbang: :headbang:....samo gassss

zip.sp.tuning:

--- Citat: luna500rr - 27 Veljača, 2011, 19:42:38 ---Ako je bubanj ok pomeni je i lakse, jer ako je disk cim pipnes bremzu odma padne prednji kraj, dok je kod bubnja to mekse dosta :headbang:

--- Kraj citata ---
teško namjestiti da ti bubanj bude baš ok :angry7:, bolje disk baciš se do iza ond aga samo malo stisnes i na normalu si:headbang:nadam se da cu i ja to brzo svladati

luna500rr:

--- Citat: zip.sp.tuning - 08 Svibanj, 2012, 22:44:29 ---teško namjestiti da ti bubanj bude baš ok :angry7:, bolje disk baciš se do iza ond aga samo malo stisnes i na normalu si:headbang:nadam se da cu i ja to brzo svladati

--- Kraj citata ---

kodmoga je bio skroz jak dobos :P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju