Općenito > Propisi

Dali se isplati da polazem

<< < (2/13) > >>

Adler:
Moj savjet polozi ne samo radi policije nego i radi sebe. Neda bog da se zlo dogodi i da nisi kriv ako nisi imao vozacku ide ti prijava i jos 100 problema a vjeruj mi znam po sebi jer sam ima prometnih sa skuterom i motorom. Prilikom jednog banalnog pada sa skutera sam se opeka bez vozacke jer je cura malo nabila ruku a ovi na hitnoj jedva docekali pozvat policiju. Uglavnom kriv sam bija jer nisam ima A kategoriju pa sam odmah nakon toga upisa vozacki i polozija u 2 tjedna(samo voznju) i nakon par mjeseci me zvalo na sud pa sam rekao sutkinji da sam za vrijeme nesrece bio u procesu polaganja za A kategoriju i ova je dala zapisnicarki da kopira moju vozacku jer je datum polozenoga bio 2 tjedna iza datuma nesrece tako da sam dobija samo 650kn kazne (sudski troskovi+ skrivanje laksih tjelesnih ozlijeda). Inace kod banalnih padova na hitnoj se ne spominje pad sa motora (prometna) jer oni automatski zovu policiju bez da vam ista kazu.

ziloryder:
To ste u pravu upravo me to zivcira, gledam okrecem se di je pandurija a vako, bezbrizno, s gustom ides di te volja i to....razgovaracu sa starcima...mozda ipak polozim ali da vam pravo kazem auta me vise zanimaju nego motori a kad polozim za motor, za godinu i pol opet cu polagat za auto tako da je to malo veci trosak..a ovdje se svi moj voze bez vozacke jer se ne isplati...mozete li mi barem rec kolko dode polaganje kolko ste platili..jer trenutno raspolazem sa 1000kn da znam kolko mi jos treba

Go-Go RUNNER:
Uvijek se isplati položit i ne zajebavat sebe i druge! ja isto vozam već 5 god bez vozacke hahahha ali nadam se ove položiti   :icon_thumright:

Edy46:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 27 Veljača, 2011, 20:34:39 ---Uvijek se isplati položit i ne zajebavat sebe i druge! ja isto vozam već 5 god bez vozacke hahahha ali nadam se ove položiti   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ma ti ces popit sve pare za vozacku  :laughing3: :laughing9: :laughing9: vozim i ja 5 god bez vozacke pa me zaustavilo 3 puta i 4 put san im biza i dobili su  :thefinger: razlog je bio  :speedlimit:

chupa206:
ja sam vozil 4 godine i nikad me nisu zaustavili... na sreću... par puta je bilo blizu...
al moj savjet ti je da položiš, i voziš se bez brige...
a cijena, pogledaj na stranicama autoškole...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju