Općenito > Propisi
Dali se isplati da polazem
ziloryder:
Evo ovako, svi znate vozam motor odavno jedno po godine, bez rege, nemam vozacku i to samo kacigu nosim redovno,,ali "samo" tuda po kvartovima i to,,samo sam jednom ima sa policijom susreta. i sad pitanje je na ljeto mi je 16 godina u 7 misec,U 2. godini srednje skole kad krenem imam praksu 2 puta tjedno udaljenosti nekih 4-5km..kako baotian jako malo trosi za 2 godine odlazenja na praksu ce mi se vise nego isplatit,,ali problem je taj dali da polazem ili ne,,prva rega dode 1200kn.. kolko dode polaganje???, a + je i sta nemoram staroga i staru pilat treba me tu odvest ovdje ondje sjednem na motoric i odem..Nekako mi glupo evo rodjak vozi apriliju SR vec godinu dana od kako je dobio regana sve u redu ali nema roze ni on,,i nikad ga nije uvatilo ali prednost je sta je malo deblji i veci to je..ima 16 god a ja isto ali po velicini parim kao neko mladji tako da sam im odma na oko automatski..pomagajte ljudi molim vas zelim cut vasa misljenja
Nix666:
svakako položi, jer bi te mogla skupo doći
a i kasnije imaš manje brige s polaganjem za auto, jer ne trebaš polagati prvu pomoćč i ideš na manje predavanja
Darky:
polozi obavezno :icon_thumright:
matej_ri:
svakako evo upravo u cetvrtak polozio koji je to gust sjednes i brigom bez obzira nemoras gledat ti je murija ;D
bas je predobro moj savjet je da ako imas priliku ako ti oce starci platit odi sigurnooo :headbang: :headbang:
filip190:
Polaži... poslije si slobodan ko ptica, a ne ovako kad se okrećeš iza kog grma su panduri...
Meni je žao što ja nisam išo, odeš kamo očeš, ovako se moram po par km od kuće voziti... Jedinu slobodu imam ak na Žumberak odem... Ulovili su me 2-3 puta, al izvuko sam se svaki, al jedva... Na tvom mjestu, definitivno bi polagao... :happy8:
Meni je prva rega ispala ispod 800kn tak da ne znam kako tebi 1200kn... ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju