Općenito > Propisi

Dali se isplati da polazem

<< < (7/13) > >>

Bruno16:
a za par sto kuna ti se vise isplati polozit a1...mozda ces kasnije u zivotu uzet neku 125-u za liti do mora

dusVu:
a gle, ak se mislis stalno vozit tj ak ce ti trebat skuter bolje polozi i miran si nego da te zaustave( oce kad tad, bilo radi neke kontrole ili prekrsaja..) pa ti roknu kaznu i zabrana polaganja ovo ono...jos se moras navlacit po sudovima...ovako vozacku u dep i miran si...a i imas dobru podlogu ako kasnije odlucis prec na nesto jace..

Go-Go RUNNER:
U nas je A1 4tkn plus prva pomoć i lječnički a M 3tkn (1000kn razlika)  plus prva pomoć i lječnički

ziloryder:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 07 Ožujak, 2011, 14:12:03 ---U nas je A1 4tkn plus prva pomoć i lječnički a M 3tkn (1000kn razlika)  plus prva pomoć i lječnički

--- Kraj citata ---

a kad gledas..zar mi nije bolje polozit za M kad znam da mi nece tribat motor kad kupim autoo..jer procu eto 1k jeftinije jer sam vidia vamo 3200 sveukupno u solinu..brige me mocu di ocu..i tako sad imam praksu od ljeta znaci 2 dana u tjednu cu imat..i samo na tome ce mi se isplatit..gore dole..brze mi netriba..aj razmislit cu jos malo  :dontknow:

Bruno16:
razmisli pa napravi kako oces

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju