Ostalo > Sportski kutak

TAL. WIN FOR LIFE 10/20

<< < (7/9) > >>

Shpeghy:
Iskreno, nije mi jasno... gledam sad sistem i pitam se jesam ja lud ili ko.... Ako sam svatio, to je ovako: Odaberes broj, odigras listic za 7 kn (dobitak 13,34kn) i igrom slucaja recimo promasis. Druga uplata si reko da se dupla, znaci stavljas na isti broj 14 kn (dobitak 26,66 kn) i recimo promasis. Iduca uplata ti je 28 kn (dobitak 53,34 kn) i recimo opet promasis. Iduca uplata ide duplo sto znaci 56 kn (dobitak 106,66 kn) i recimo pogodis... Dobivas 106,66 kn! a zbrojimo li trosak dobijemo 7+14+28+56=105. Znaci ukupno si uplatio 105 kn, a dobio 106,66 kn. Ako ovako igras sistem neces se skoro opariti. Vise mi djeluje da to igras ako ti je dosadno pa da se zabavis, ali sto se tice zarade djeluje jako mizerno. Opomeni me ako sam nesto krivo shvatio.

Rox-Rab:

--- Citat: Shpeghy - 17 Siječanj, 2012, 19:56:58 ---Iskreno, nije mi jasno... gledam sad sistem i pitam se jesam ja lud ili ko.... Ako sam svatio, to je ovako: Odaberes broj, odigras listic za 7 kn (dobitak 13,34kn) i igrom slucaja recimo promasis. Druga uplata si reko da se dupla, znaci stavljas na isti broj 14 kn (dobitak 26,66 kn) i recimo promasis. Iduca uplata ti je 28 kn (dobitak 53,34 kn) i recimo opet promasis. Iduca uplata ide duplo sto znaci 56 kn (dobitak 106,66 kn) i recimo pogodis... Dobivas 106,66 kn! a zbrojimo li trosak dobijemo 7+14+28+56=105. Znaci ukupno si uplatio 105 kn, a dobio 106,66 kn. Ako ovako igras sistem neces se skoro opariti. Vise mi djeluje da to igras ako ti je dosadno pa da se zabavis, ali sto se tice zarade djeluje jako mizerno. Opomeni me ako sam nesto krivo shvatio.

--- Kraj citata ---

ne igram vec dugo jer radim pa nemam  vremena,ali kad si vec napisao rec cu ukratko

igrao sam brojeve po sistemu a ne slucajnim odabirom

i ne ide uplata 7,14,28,56.. jer ako ides sa istim iznosom tj duplim onda gubis onih 5% sto uzima kladionica

znaci ja sam igrao 7,15,35,80... tako da bi iz kruga u krug povecavao pocetni ulog i nebi gubio onih 5& sto uzimaju

pozzz

Miki-speedy:
De pojasni ovo malo,prvi put vidim

Rox-Rab:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 17 Siječanj, 2012, 20:46:51 ---De pojasni ovo malo,prvi put vidim

--- Kraj citata ---

neda mi se treba vremena za objasnit

Nyzvo:
ima neki loto, neznam sad koji a nemrem nac na stranici od supersporta treba u kladi vidjet, ima oklada hoce li najmanji broj bit paran ili neparan i na nepraran je 1,40 a na paran 2,45 kof mislim da bi se to isplatilo igrat na sistem duplanja

ili u fortuni, nisam ziher 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju