Ostalo > Sportski kutak

TAL. WIN FOR LIFE 10/20

<< < (8/9) > >>

Rox-Rab:
to ti je ovaj win for life

Grale:
talijanski win for life 10/20
ako pogodiš jedan broj koeficijent je 2,00
i uzemeš neki broj, recimo 5
i uplatiš ga za 10 kn(dobitak ti je 19,5)jer ti uzme 5%kod uplate...ako fulaš onda igraš za 30 kn,ako opet fulaš igraš za 80, ako opet fulaš igraš za 200, i onda pogodiš i dobiješ 400...(dobro nešto manje zbog onih 5%)
i znači 400 si dobio,oduzmeš 200,to je 200 čistih, i onda oduzimaš ovih 80,pa 30 pa 10, i ostaje ti 80 kn čistih...
znači svaki novi ulog ti mora bit od predhodnog više od duplo veći,jer ne dobivaš ništa ako duplaš ulog,odnosno samo gubiš,jer ti država uzima 5 % na uplati...
za takvu vrstu klađenja ti treba para i živaca... :)

Shpeghy:
Znaci obrnuti sistem od onog igranja na x u obicnoj nogometnoj tekmi. tamo je koef oko 3 pa se duplanjem ima racunica, a ovdje je koef 2 pa se ulog mora utrostruciti da se odrzi neka racunica. samo obrnuto, dodjes na isto... zanimljivo. evo brojao sam statistiku unazad 3 mjeseca. Dogodilo se samo jednom da jedan broj nije izasao 10 kola, i izadje u 11. kolu. znaci ovako, treba gledati statistiku i  cekati da neki broj ne izadje 5 kola i onda pocet igrat na njega. krenit sa 100 kn i onda utrostrucavati ulog dok ne dobijes.

vekyyy:
cek i to svi da znaju onda bi kladionica propala? znaci onda si ti nemoj trazit posla nego zivi od kladionice.. nemoj mi lupetat sa tim da zaradis ovo ono jer si u gubitku velikom i nemoj tu ekipu navlavlacit na svoja g#vn# i ovisnosti.. Stavljas tu hebene dobitke tako sam imao retardna na poslu svaki 7 dan donese kako je digao 2000-3000kn a svak dan igra po 500kn..I kada dobivas tolike pare onda daj ekipi besplatno te svoje kombinacije jer sta ce tebi kada vec zaradujes toliko.. I nerazumijem zasto ako si svaki dan u plusu pa ja bi dignuo kredit 5000 eura i digao te tvoje uloge x20 i igrao i svaki dan bi imao 1000kn?

Rox-Rab:

--- Citat: vekyyy - 02 Ožujak, 2012, 21:56:26 ---cek i to svi da znaju onda bi kladionica propala? znaci onda si ti nemoj trazit posla nego zivi od kladionice.. nemoj mi lupetat sa tim da zaradis ovo ono jer si u gubitku velikom i nemoj tu ekipu navlavlacit na svoja g#vn# i ovisnosti.. Stavljas tu hebene dobitke tako sam imao retardna na poslu svaki 7 dan donese kako je digao 2000-3000kn a svak dan igra po 500kn..I kada dobivas tolike pare onda daj ekipi besplatno te svoje kombinacije jer sta ce tebi kada vec zaradujes toliko.. I nerazumijem zasto ako si svaki dan u plusu pa ja bi dignuo kredit 5000 eura i digao te tvoje uloge x20 i igrao i svaki dan bi imao 1000kn?

--- Kraj citata ---

a da ti ne kenjas? ako nisi probao neznas,zato suti i ne pricaj gluposti

da ne radim ja bi ga i dalje igrao a to sta ti imas retarda na poslu nije moj problem, zasto nisam stavljao fulane listice sam napisao i objasnio

hvala i bok  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju