ko je taj tvoj u moto01??
mislim da 2003 nije baš bila tako jako bitna eko norma da se prestane proizvodit....
potrudit ću se pronać link di sam to čitao,ali ako se još sječam razlog prestaje proizvodnje je bio velik broj smrtnost mladih ljudi...
kod nas to i nije bilo bitno jel smo mi na j e b e n o m balkanu, al vani je to tad itekako bilo bitno...
i daj razmisli malo nemoj bit tak tvrdoglav nema to nikakve veze s nama pa nije se runner radio samo za nase trziste vec za pola svijeta, sto uracunava i vecinu nabrijanih zemlji koje se drze tih pravila za zastitu okolisa i onda razmisli kakve sve homologacije motor mora imat da bi se mogao prodavat diljem svijeta ocito runner nije neke zadovoljavao i nije im bilo isplativo prilagodjavati ga normama vec je i logicnije to kaj su napravili 200wxr motor je dugotrajniji manje troši za skoro iste novce, a razlika u brzini nije tako velika...
ljudi ginu na svim motorima, znaci trebali bi sve prestat proizvodit, a i kaj mislis da ce neko brinut za tebe i odustat od astronomskih svota zarade mmmmmmmmmm mislim da ne, zato otvori oci pa ne zivis u bajki...