Općenito > Servisi

Moto Mondo

<< < (12/13) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: Grale - 13 Lipanj, 2012, 12:43:59 ---dok drugi gospodin koji radi za pultom(to je ja mislim taj vaš hvaljeni aki,onaj mršav ak se ne varam ;D ) iako ima znanja,ima i bezobraznosti...nekoliko puta uopće ne sluša o kojem se skuteru radi pa mu moram 10x ponavljat,a nebi ni pisal u temi da mi kap nije prelila čašu danas.

--- Kraj citata ---
Ak je to taj lik na kojeg i ja mislim onda je stvarno bahat nabijem ga,nema ni trunka osnovne kulture,nezna ni pozdravit kad uđeš u dućan,a o drugim stvarima ni da ne govorim,misli da je pobrao svu pamet svijeta,i kaj je najgore nezna pola toga,a pametuje da je u pravu,a kaj me najviše živcira kad ti vraća novce i daje dijelove(barem je meni tak par puta) hiti ih pred tebe ko da psetu hiće kosti,drugi put bu dobil kovanicu u ćelenku ak mi to napravi.

CoK:
kao prvo, Akija mi ne dirajte  ;D covjek je u godinama i gubi se  :laughing7: salim se

ovo nije iskustvo sa servisom, ovo je iskustvo sa prodajom :D

jbg, padala je kisa... a nebi ti po kisi iso do poste poslat karike za ditecha, taman da ih uzmes 10 komada  :toothy9: ne,opet se salim

inace to ne rade, ali im je u interesu prodati dio pa giljaju na sve nacine i nek se potrefi da je taj dan ludnica i bude puno ljudi, jednostavno se zaboravi ili odgodi jer postoje drugi prioriteti. Nebi to uzimao k srcu na tvom mjestu. Nebi ulazio u to previse, iskreno, mene osobno ne interesira nista sto se desava van servisa jer mi to nije posao.

Mene su zanimala iskustva kada sam trebao poceti raditi tamo, sada me vise ne zanimaju, ali evo barem ce drugi znati kako je...

jesu ti na kraju poslali karike ili ne?

@Tomi - ne znam sto bih ti rekao, to sto je on napravio je prestrasno i ne tolerantno...bacanje kovanica je must have!

Grale:
pa sve ok...ali onda nek se ne nudi da šalje...karike sam kupil al mi ih je frend isel kupit i poslat

CoK:

--- Citat: Grale - 14 Lipanj, 2012, 23:48:40 ---pa sve ok...ali onda nek se ne nudi da šalje...karike sam kupil al mi ih je frend isel kupit i poslat

--- Kraj citata ---
pa za takve stvari me kontaktiraj pa cu ti ja to odraditi, a ne da mi se tu zivciras ;)

edo haker:
jos im i guze ponudi :-P bilderu hahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju