Općenito > Servisi
Moto Mondo
CoK:
Evo ovako...zamolio bih clanove koji servisiraju svoje ljubimce i one koji su imali iskustva u doticnom servisu da napisu svoje dojmove, iskustva sa servisom i ducanom opcenito. Kako su zadovoljni uslugom opcenito i bi li preporucili servis kao dobro mjesto za popravak svog skutera/motora. Uz Amitrade i prijasnji Skutermoto, to je jedan od ovlastenih servisa u gradu Zagrebu za brendove Aprilia, Vespa, Piaggio, Gilera i Moto Guzzi.
Citao sam na njihovoj internet stranici o njima, ali bi volio procitati dojmove obicnih musterija. Hvala :icon_thumright:
ivanm:
ja sam samo kupovao dijelove tamo dosta puta i tromi su i aljkavi užas jedan... tip je pola sata tražio dijelove za osnovni servis na 50-ki..
za servis neznam... kažu mi ovi neki koji su mi dovezli skutere od njih da su se kod njih razočarali servisom, a kako sam vidio nedavno oglas da traže mehaničara za skutere, jasno je i zašto... kakav će im mehaničar sad raditi i jesu li nekog primili treba tek vidjeti.. čak sam se ja mislio javiti na oglas :icon_tongue:
maminjo:
--- Citat: ivanm - 21 Veljača, 2011, 10:52:06 ---ja sam samo kupovao dijelove tamo dosta puta i tromi su i aljkavi užas jedan... tip je pola sata tražio dijelove za osnovni servis na 50-ki..
za servis neznam... kažu mi ovi neki koji su mi dovezli skutere od njih da su se kod njih razočarali servisom, a kako sam vidio nedavno oglas da traže mehaničara za skutere, jasno je i zašto... kakav će im mehaničar sad raditi i jesu li nekog primili treba tek vidjeti.. čak sam se ja mislio javiti na oglas :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Pa šta se nisi javio na oglas, onda bi ja počeo servisirao skut u ovlaštenom centru bez briga i glavobolja i uz dobru vezu...... :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy9: :toothy9:
A inače i ja sam čuo da im baš servisi nisu na nekoj razini, klasično fušanje...realno sad da nemam izbora da ne znam nikoga i da moram ici u ovlašteni servis išo bi u skutermoto na staroj pešći (premda više nisu ovlašteni za piaggio grupaciju), ali deči ok rade, nisam imo prije problema kod njih i uvijek su mi uvažavali garanciju čak i nakon roka su mi provukli nekad.
ivanm:
zbog zdravstvenih razloga sam odustao..
kilezg:
također čuo uglavnom loša iskustva sa njima. jedini ovlašteni servis za koji sam ja cuo da je odličan je moto-horvat na črnomercu (kod skretanja prema sv.duhu)
http://www.moto-horvat.hr/ ... bome ga stari cepa što se tiče cijene al kažu ljudi da napravi poso uredno za razliku od ostalih fušera. sorry za offtopic :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju