Općenito > Servisi
Moto Mondo
ivanm:
heheh sjećam se kad sam prije dosta godina imao zipa 2t i dođem kod horvata u servis i pitam ga jel se može povećati snaga i brzina a on mi kaže "ništa se tu ne može napraviti" točno tim riječima :laughing7: :toothy9:
kilezg:
haha lol :D a šta da ti velim ... :dontknow:
MALES SR180r:
npr u moto mondu na zapadnom,di sam najčešće kupovao zbog skole,jer mi je tad bilo blizu....
nišam baš oduševljen,npr....imo sam zx-a i sad dodem u dučan i pitam kolko su grama role koje se dobiju u njega da si znam kupit....i lik veli da on nezna da sam to trebo dobit uz spuh,da pitam toga od kog sam uzo spuh....a u izlogu stoji zx u orginalnom najlonu i unutra su bile te žute role,i samo je trebo dić guzicu i pročitat sa rola težinu,da se ja baš ne vučem među sve te silne skutere po dučanu...
a frendica je tamo servisirala svog novog sr-a....i isto je bilo fuša & pljačke kak mi se čini....uglavnom... :dontknow: ja nebi....
fic:
jedino imaju dobar lager dijelova za sp 180!! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:.... ostalo lose...
CoK:
Dobro, nisam cuo ni jednu pohvalu ni za jedan servis u gradu, ocito je ljudima pre skupo odrzavati skuter u ovlastenom servisu i nisu zadovoljni cijenama. Postoji i druga strana price...vecina vas je moje godiste i mlade cak, pa od mjesecnog deparca krpaju za kupovinu dijelova, servisiraju sami ili na alternativnim mjestima, a siguran sam ima ljudi starijih koji su zadovoljni uslugom, jer takvi ne brinu hoce li moci sutra popit kavu sa drustvom ako danas naprave servis i nemaju nikakve ambicije sami to raditi jer uostalom, servis i je radi toga tu...
Uglavnom...zasad svugdje ista prica, kukanje :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju