Općenito > Servisi
Moto Mondo
Hrvoje_40:
princip u večini servisa je slijedeči...
dok je vozilo (bio to auto, skuter ili motor) pod garancijom svi kvarovi se riješavaju krpanjem, čim garancija istekne dijelovi se mjenjaju i skupo naplačuju ;D
ivanm:
--- Citat: fic - 23 Veljača, 2011, 10:46:53 ---al moto mondo od vecine servisa di sam bio ima povoljnije cijene... usporedbe radi...
zadnje kocione plocice za vxr u moto mondo kostaju cca 160 kuna, a u moto 01 preko 200 kn.... di je tu logika??
--- Kraj citata ---
imaju i oni puno bisera.. neke stvari su skuplje a neke jeftinije..
sve je to brutalna deračina..
CoK:
Skutermoto jos uvjek radi skutere grupacije piaggio, zapravo rade sve koliko ja znam, samo sto su ovlasteni za kymco i LML...svi imaju svoje nacine i svugdje je drugacije sto se tice cijena i usluge, ALI...cijene se mogu razlikovat u 50kn max jer nisu ni oni glupi da ce nabijat cijenu kad zna kakva mu je konkurencija i da ce stranka otici naravno tamo gdje je to jeftinije. Ne zaboravimo da su ovlasteni servisi jedini koji nabavljaju original dijelove za skutere odredene grupacije tako da oni diktiraju tempo. Bez narudbi izvana i ostalih tvrtki zamjenskih dijelova...e to bi onda bila deracina :D
3alfa3:
--- Citat: Hrvoje_40 - 23 Veljača, 2011, 10:49:02 ---princip u večini servisa je slijedeči...
dok je vozilo (bio to auto, skuter ili motor) pod garancijom svi kvarovi se riješavaju krpanjem, čim garancija istekne dijelovi se mjenjaju i skupo naplačuju ;D
--- Kraj citata ---
Nema sanse da bi pristao na to.
Na Suzuki swiftu su mi u garantnom roku na zadnjim amortizerima ispale one gume koje ublazuju udarac. SAmo su se spustile po osovini amortizera jer su inace pricvrscene za gornji dio. Funkcionalno su amortizeri i dalje bili OK, ali ta tvrda guma je na dnu amortizera lupkala kad bi prelazio preko graba. Lijek je tu gumu vratit nazad i malo stisnut njen dosjed da ju bolje drzi, ali ne - servis je inzistirao da ce stavit nove amortizere sto je i ucinio.
Sad nedavno se to (nakon par tisuca km) opet desilo :toothy12:
Al ovaj put ih necu gnjavit (iako bi trebao) nego sam to sredit u par minuta
Hrvoje_40:
--- Citat: 3alfa3 - 23 Veljača, 2011, 11:07:57 ---
Nema sanse da bi pristao na to.
Na Suzuki swiftu su mi u garantnom roku na zadnjim amortizerima ispale one gume koje ublazuju udarac. SAmo su se spustile po osovini amortizera jer su inace pricvrscene za gornji dio. Funkcionalno su amortizeri i dalje bili OK, ali ta tvrda guma je na dnu amortizera lupkala kad bi prelazio preko graba. Lijek je tu gumu vratit nazad i malo stisnut njen dosjed da ju bolje drzi, ali ne - servis je inzistirao da ce stavit nove amortizere sto je i ucinio.
Sad nedavno se to (nakon par tisuca km) opet desilo :toothy12:
Al ovaj put ih necu gnjavit (iako bi trebao) nego sam to sredit u par minuta
--- Kraj citata ---
ne razumije se svako u aute :'(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju