Tehnički kutak > Styling skutera
distancer za amortizer ( na kinezu )
speedburn2:
--- Citat: ..::Alf::.. - 12 Prosinac, 2007, 22:11:53 ---Znam ja Sale da ti voliš svoj skuter i da cijeniš ono što imaš! :icon_thumright: :icon_thumright:
Po samim zakonima fizike, distancer nemože valjat ak nije pod istim kutom sa amortizerom. Al dobro :glasses9:, nećeš divljat i neće puknut!
A ćemu ovo brušenje kanala, pa ko će ti to delat? Mislim da su to baćene pare, al ak ti treba ja ti znam jednu firmu strojne obrade u Jaski, napravit će ti kaj god oćeš, kvalitetno za malo para. Ali o temu više u subotu kad platiš pivu u novom discu :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
za brusenje se ne boj sve cu ti rec u subotu ako uopce budem isao, imam neka sranja kod kuce pa nije nis sigurno
ulaz je 50 kn u disco + pice
za brusenje bi trebao dat oko 150-200 kn
..::Alf::..:
To je jeftino, a ko bu ti to delal
speedburn2:
mozda kusic, a kakva je to tvoja firma sto si spomenuo
..::Alf::..:
--- Citat: speedburn2 - 13 Prosinac, 2007, 15:32:48 ---mozda kusic, a kakva je to tvoja firma sto si spomenuo
--- Kraj citata ---
A to ti je firma strojne obade u Jaski, ne znam kak se zove, ali posao rade odlično, znam iz iskustva :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
speedburn2:
--- Citat: ..::Alf::.. - 13 Prosinac, 2007, 21:43:12 ---
--- Citat: speedburn2 - 13 Prosinac, 2007, 15:32:48 ---mozda kusic, a kakva je to tvoja firma sto si spomenuo
--- Kraj citata ---
A to ti je firma strojne obade u Jaski, ne znam kak se zove, ali posao rade odlično, znam iz iskustva :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
sta su tebi nesto radili ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju