Tehnički kutak > Styling skutera
distancer za amortizer ( na kinezu )
Lav:
Ljepo ljepo, samo naprjed s uredivanjem kineza. :icon_thumright:
Da ti jos savjeta dam, mozes mu zadnje svjetlo zacrnit , i prednje zmigavce i poziciju malu onu naprjed , ljepo ce izgledat .:headbang:
I stavi mu nekakvu gljivu. :icon_thumright:
..::Alf::..:
Odma K&N filter od auta. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Sale, pa to će bit najatraktivniji skuter u Ogulinu. Ak moj bude stajao do tvog, ja svojega pokrem sa plahtom :headbang: :headbang:
ichko:
izvinjavam se sto postavljam glupo pitanje ali me zaista interesuje koja je uloga ovog distancera, provalio sam da podize amortizer, ali sto se s time postize
speedburn2:
--- Citat: ..::Alf::.. - 12 Prosinac, 2007, 20:58:52 ---Odma K&N filter od auta. :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Sale, pa to će bit najatraktivniji skuter u Ogulinu. Ak moj bude stajao do tvog, ja svojega pokrem sa plahtom :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
necemo sad pretjerivat, kinez je kinez i ja sam zadovoljan tim sto imam, samo hocu da malo ljepse izgleda
--- Citat: ichko - 12 Prosinac, 2007, 21:25:25 ---izvinjavam se sto postavljam glupo pitanje ali me zaista interesuje koja je uloga ovog distancera, provalio sam da podize amortizer, ali sto se s time postize
--- Kraj citata ---
pitanje nije glupo, vec za razmislit, ja sam ga pravio jer kad stavim underteil nece se vidit, pa sam mu malo digao zadnji kraj da se vidi.
za koji mjesec dana slijedi i neki tuning, brusenje usisnih i ispuhnih kanala te grana veceg promijera.
a sto se tice ovog da ce se amortizer prelomit na pola - amortizer je pod istim kutem nakosenosti, bas sam na to gledao, znaci pod kojim je kutom bio prije stavljanja distancera, pod tim kutem je i sad mozda ima neke razlike ali jako male.
..::Alf::..:
Znam ja Sale da ti voliš svoj skuter i da cijeniš ono što imaš! :icon_thumright: :icon_thumright:
Po samim zakonima fizike, distancer nemože valjat ak nije pod istim kutom sa amortizerom. Al dobro :glasses9:, nećeš divljat i neće puknut!
A ćemu ovo brušenje kanala, pa ko će ti to delat? Mislim da su to baćene pare, al ak ti treba ja ti znam jednu firmu strojne obrade u Jaski, napravit će ti kaj god oćeš, kvalitetno za malo para. Ali o temu više u subotu kad platiš pivu u novom discu :headbang: :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju