Općenito > Maxiskuteri
TGB XMOTION 250 ILI SYM JOYMAX 250
mrcina:
na 6000 kontrola na 12000 izmjena tako bi trebalo biti.
neznam odakle si ???
ako si iz zg onda me kontaktiraj preko pm-a na forumu za dalje.
premo onome što sam vidio ima piaggio mašinu 250 tako da su dijelovi za x9 i tvoj skut isti.
kymco:
nisam ja sam iz Garešnice,ma htio bih promijenit ulje,ulje u kočnicama,filtere,pa da sam miran,,
mrcina:
zato sam ono gore i napisao.
morat češ to sam.
samo je pitanje kako skinuti deklo je je ono učvrščeno šarafima okolo i maticom na zadnjoj osovini.
Mr J:
--- Citat: mrcina - 01 Ožujak, 2011, 19:33:06 ---zato sam ono gore i napisao.
morat češ to sam.
samo je pitanje kako skinuti deklo je je ono učvrščeno šarafima okolo i maticom na zadnjoj osovini.
--- Kraj citata ---
prije nekoliko godina (po našem kratkom životnom vijeku - mnogo godina) ljudi su izmislili kojekakve čudne alate kojima mogu zavrtati i odvrtati vijke, matice, itd... mi ih zovemo ključevi, ima ih raznih vrsta, viličasti, okrugli, višeotvorni, nastavci - gedore, itd... Tako da iako čovjek živi u Garešnici sumnjam da će prstima odvrtati vijke i maticu na zadnjoj osovini :)
Čestitam na dobrom izboru skutera, ipak mi se čini kao bolji izbor od ova dva o kojima si ispočetka dvojio. :icon_thumright:
Želim ti puno sretnih km.
mrcina:
ma znam mr j ali ipak to je zajeban posao ako nemaš pravi alat.
ja sam ga naručio izvana i imam ga, i za tu maticu i za maticu na variomatu koja je jebena za skinuti jer nemaš mogučnosti uklještiti variomat.
znam iz iskustva, zato pazi što radiš da nešto ne sjebeš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju