Općenito > Maxiskuteri
TGB XMOTION 250 ILI SYM JOYMAX 250
kymco:
Pozdrav,,eto u nedoumici sam dali uzeti tgb xmotion 250,star godinu dana,800km,prvi vlasnik,reg do 4 mj,bijeli,za 2500eur,ili sym 2007,2008god,cijena isto 2500eur,,treba mi skuter za normalnu vožnju,supruga i ja vikendom se malo provozati,,čitao sam testove od obadva skutera i sve je to tu,uglavnom ako ima netko od ta dva skutera da mi kaže svoja iskustva...puno hvala..
Mr J:
za 2500 eura mozes uzeti skuter renomiranijeg proizvođača tipa piaggio, aprilia, gilera...
kymco:
nisam baš ljubitelj piaggio grupe,gilere što sam gledao sve imaju 15tkm,to mi je puno jer se mislim voziti narednih 3-4god,uzeo bih nešto do 5tkm maksimalno a nexusa nema ispod 3000eur a to mi je puno....
ivanm:
misliš da je 15tkm puno za piaggio 250 ccm agregat ???
Homer:
--- Citat: kymco - 22 Veljača, 2011, 14:46:50 ---nisam baš ljubitelj piaggio grupe,gilere što sam gledao sve imaju 15tkm,to mi je puno jer se mislim voziti narednih 3-4god,uzeo bih nešto do 5tkm maksimalno a nexusa nema ispod 3000eur a to mi je puno....
--- Kraj citata ---
ali ta uspredba je promašaj, i TGB i Sym su više kruzeri, dok je Nexus neki ajmo reći, kao, sportski model. i nije to jedini model iz Piaggio grupacije ::)
si pogledao imenjaka Xcitinga? 250 je navodno odličan model. mada, ni ovi navedeni nisu loši, tražio sam ih po netu kad sam kupovao, ali nisam kod nas našao u prodaji baš. ako ti se sviđa, zašto ne :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju