Tehnički kutak > Tuning skutera
Dali mu treba novi spuh ili nesto drugo??
speed:
--- Citat: Emperor - 11 Prosinac, 2007, 19:59:00 ---
--- Citat: speed - 11 Prosinac, 2007, 19:55:16 ---moze i ZX,ali je to preslab auspuh za taj kit,kad bi nasao Narda ili neki auspuh takvog tipa,onda bi kit dosao do izrazaja,a rolice si stavis prema spuhu koji imas,jesi ocistio karb prije neko si ga stavljao,jer moze bit da je zastopan
--- Kraj citata ---
A neznam mislio sam uzet neki u piaggio centru recimo mhr replicu ali trenutno m ije pun jer sam vec potrosio pun k**ra* para.....moze li arrow? a valjda mi ga je ocistio jer nisam ja to stavljao ali vjerujem da je jer se lik razumiije u te stvari...
--- Kraj citata ---
a jbg trebas to sve provjerit da nema kasnije sranja,
master_o_fight:
za taj kit si uzmi nešto tipa tp nardo i on će ti iz kita puno više izvući nego zx :icon_thumright:
Emperor:
--- Citat: master_o_fight - 11 Prosinac, 2007, 20:03:00 ---za taj kit si uzmi nešto tipa tp nardo i on će ti iz kita puno više izvući nego zx :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Aha a koliko on dode i gdje ga ima kupit u splitu ako znas?
speed:
oko 1800 kn novi,ali mas na peugeot forumu polovnih
Emperor:
--- Citat: speed - 11 Prosinac, 2007, 20:13:28 ---oko 1800 kn novi,ali mas na peugeot forumu polovnih
--- Kraj citata ---
A za te pare mogu i replicu uzet......mislio sam da ima nesto oko 1000. a koja je to stranica di su ti polovni auspusi?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju