Tehnički kutak > Tuning skutera

Dali mu treba novi spuh ili nesto drugo??

(1/5) > >>

Emperor:
Ovako nedavno sam na svoj pezo stavio mhr replicu i s njim presao nekih 500km i sad cijelo vrijeme skut dok je hladan zna ici 85( s tim da je prije bez kita isao 70,75) a poslije se ne mice preko 70 a dvojicom i jedva povuce 70. u biti ide isto kao sto je isao prje samo sto sad ima malo bolji start i bolje vuce. I spuh je serijski savijeni i frend ga je malo preradio tak ode se ne grije i temperature nikako ne dolazi do sredine......sad mene zanima zasto on jedva vuce pri pocetku 85 a poslije 70 i nekad do tih 70 i ne osjecam da vuce kuda se gusi.....jel problem do spuha i 8.5 rolica? dali mi treba sportski spuh i koji?

MaLi_OdvALjivAc:
ja mislim da mu treba sportski, jel iz tog ne moze izvuci dovoljno obrtaja..valjda sam skapirao :S

ChRiStIaN:
ajme mogli ste na kit stavit serijski spuh  ::)

bokte spuh se prvi stavlja na motor, a tek onda sve ostalo! Osim u iznimnim slučajevima kad ti spuh neko napravi ko se full kuži! Inače nista...

Emperor:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 11 Prosinac, 2007, 19:33:37 ---ja mislim da mu treba sportski, jel iz tog ne moze izvuci dovoljno obrtaja..valjda sam skapirao :S

--- Kraj citata ---
I ja mislim da je do spuha jer mu treba vise obrataja i ne grije se nikako jer mi je ovaj prckao nesto oko njega a kad se malo vise digne temp nda malo bolje ide...i na airboxu je ostala rupa a u njoj je red sponge i stavi osam dellorto 19 sa rucnim cokom i dizna je 76 ili 80 sad nisam siguran....

MaLi_OdvALjivAc:
jeste on preradio auspuh, izvadio sranja iz njega, ali nije to to, to samo profi ljudi mogu, da od obicnog naprave do jaja spuh.. idi na SS i putaj "haca" on ima neko loodilo na serijskom spuhu, preradjenom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju