Tehnički kutak > Garaža

F15 by kive

<< < (4/8) > >>

pralas:
ici ce to jako lijepo kada se slozi :icon_thumright:
samo mozda bude prelagano 4.1,al treba probati pa znas na cemu si...

luna500rr:

--- Citat: ivan pralas - 20 Veljača, 2011, 18:10:05 ---ici ce to jako lijepo kada se slozi :icon_thumright:
samo mozda bude prelagano 4.1,al treba probati pa znas na cemu si...

--- Kraj citata ---

Ja imam 7g na bjelom malossi centralnom, serijske minarelli polutke i taman, remen je yamahin a mozda to bude nekakva razlika?

kive:
Bio maloprije kod Ivana radi sve mrak ide super koliko sam mogao probati zima je previše jbg.
Ima puno bolji zvuk nego prije , čini mi se da se prije više nekak deral a sada dosta dublji .Za dodatna podešavanja treba čekati toplije vrijeme.

ivanm:
nisam stavljao nikakvu šajbicu i nakon 30km sve je na svom mjestu.. iza variomata je 2mm šajbica, kad posložim sve i bolcnu i ventilator zvijezda taman sjeda na predzadnje zube, na nju ide ona poluokrugla šajbica debela 1mm također sa zubima koja hvata zadnji mm zuba i na nju obična i matica.. da stavim 1mm šajbu pola nazubljene šajbice ako ne i cijela bi bilo "u zraku"... al možda i stavim, tko zna.. dobre su gramaže role, ne prevrtava ništa... prije bih rekao da bude trebalo nešto lakše kad bude vani jako toplo.. izbušio sam dekl.. vozio sam max 80 km/h i remen je diglo na 5-6 mm od vrha.. kad dođem do krajnje brzine na ravnom znat ću dokle ga je diglo konačno.
dizna je 82, malo je prebogata smjesa al nek je za sada tako, bolje je a možda još malo zarbušim airbox.. RMS klip se za sada ponaša normalno..

[SB]Replica 180:
pazi s tim klipom, meni je na std. toleranciji ,zaljepio na pia 50 cim sam potjerao malo jace  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju