Tehnički kutak > Garaža

F15 by kive

(1/8) > >>

ivanm:
evo malog malagutija člana kive, on je sramežljiv tip pa ću ja staviti u garažu jer je skut kod mene u garaži :icon_biggrin:...
skuter je 1997. god ali ima samo 15000 km i osim što su plastike malo udešene od padova inače je sve na njemu ok.. mašina u odličnom stanju i od prije je imao gore setup
leovince rr
multivar
malossi kevlar
rms kvačilo i zvono
ngk br9hix
redsponge
nabavili smo rabljeni malossi sport u odličnom stanju bez klipa, kupili RMS klip 47 i sastavili kit gore..
karb je pripremljen 17.5
lamelice smo stavili karbon i svinuli malo graničnike usisa..
RMS igličasti nadam se da će držati... sva sreća da taj klip ima uzak prostor za prihvat iglićastog tako da stock 13mm ležaj stoji bez aksijalnog lufta

izmjereni squish nakon ugradnje RMS klipa je 1.1mm

traži se još bočna nogara
uz dobru volju, skuter bude danas ili sutra upalio onda razrada novog klipa koji je kineske manufakture pa moram biti oprezniji nego inače :hello:

Luksy:
znaci to je ta zvjerka oko koje se diglo toliko prasine  :)
pa motor uopce ne izgleda toliko lose koliko je on to govorija

luna500rr:
Ooo super, samo naprjed, za multivar ti neizgleda bas ok, koliko je sirok remen? Oce li airbox bit serijski sto ide iznad kurble ili onaj ko u yamahe?
A inace kakav ti se cini klip, jesu li karike tanke kao na torphiju ili su malo sire?

ivanm:
kaj misliš za multivar ??? označio sam flomasterom i sad ćemo vidjet dokle će se penjat... bila je 1.2mm šajbica između i s njom se penjao 8-9mm od vrha, loše... sad sam stavio bez ičega samo je 2mm šajba iza kalote.. remen je 16mm.. role su 4.1 gr za probu pa ćemo vidjet dalje... federi su neki zeleni debeli jako, dizna 82, airbox serijski onaj iznad kurble i bit će ok, nema u njemu nikakvih restirkcija, tunel je dovoljno širok.. samo je probušena rupa 8 mm pored stock lulice koja je 14mm..
klip je ko iz kinder jajeta, ja se nadam da će raditi... karike nisam mjerio al su ko na sportu stock mislim 1.5mm... sve je identično malossi klipu osim naravno vizuelnog doživljaja vidi se da je kineski proizvod.. ili taiwan tak nešto.. uglavnom kak vele englezi: "we shall see" :drunken_smilie:
jedino je malo bed što je grana na kitu promjer 24.5mm a leo rr ima granu 23 mm pa je to dosta velika restrikcija.. bolje bi mu lego neki spuh tipa yasuni r koji ima istu granu..

Drnda:
za pocetak, skidaj ventilator ispred variomata i stavljaj sajbicu od 1 mm, serijska je toliko mislim.. nemoj bez sajbice, dogadjalo se da su u servisu stavljali bez sajbe, tj nisu znali kreteni gdje ide i nebi je stavili i onda bi provrtio ventilator, tj rupa umjesto nekih 16 mm koliko je radilica bude siroka nekih 4-5cm u promjeru.. imao sam 2 slucaja da su ljudi tako vozili kad su mi dosli na servis... obavezno stavi sajbu, iako je stegnuto sve kako treba , zbog nedostatka sajbice ima lufta te pojede ventilator....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju