Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
marracc:
--- Citat: Go-Go RUNNER - 24 Veljača, 2011, 17:24:04 ---
aaa sad si me potpalio, idem odmah to provjeriti :toothy11:
--- Kraj citata ---
stvarno je hebena kaciga, i kad ju primiš,vidiš da nije od neke jeftine plastike, kolko sam u manualu čito, proizvodi se u Kolnu. Kad sam ja bio, ostale su bile zatvorene siva i crno-crvena, i dosta otvorenih, tak da....nebu ni toga skoro.... integralke je bilo par XL-a, nijedan L, i integralke, koji M tu i tam... tak da......
Kamba:
--- Citat: marracc - 24 Veljača, 2011, 17:27:07 ---stvarno je hebena kaciga, i kad ju primiš,vidiš da nije od neke jeftine plastike, kolko sam u manualu čito, proizvodi se u Kolnu. Kad sam ja bio, ostale su bile zatvorene siva i crno-crvena, i dosta otvorenih, tak da....nebu ni toga skoro.... integralke je bilo par XL-a, nijedan L, i integralke, koji M tu i tam... tak da......
--- Kraj citata ---
potpis
:headbang: :headbang:
Go-Go RUNNER:
jupii imam i ja kacigu iz lidla :binkybaby:
trebalo mi je točno sat za 4km "hodanja" izbor i kupovinu koliko me vjetar nosao :icon_biggrin:
bile su xl ova šarena i siva, bilo ih je nekoliko l , ali više mi se sviđala xl pa sam si uzeo nju :)
Uploaded with ImageShack.us
Ovaj rezervni vizir ću zatamnit folijom kao što je već netko napisao i još ću na nju da naljepim VEMAR :toothy12:
igor.sb:
sto je lijepo kupovat kacige po izgledu a ne po velicini
aj super pa si nasao imas srece :toothy11:
efz:
--- Citat: igor.sb - 24 Veljača, 2011, 19:02:18 ---sto je lijepo kupovat kacige po izgledu a ne po velicini
aj super pa si nasao imas srece :toothy11:
--- Kraj citata ---
Znas kak se veli, "velicina nije bitna" :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju