Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (17/512) > >>

marracc:
ja danas u zg-u (vrapče) kupio kacigu za 300 kn, ono, super je, ima čak i naočale unutra, kad je sunce jako.. dobio sam i rezervni vizir, 3 godine je garancija na kacigu,
kaciga je po najnovijoj europskoj normi za kacige, tak da nemre biti loša, po meni je BESTBUY kaciga ikad, jer rabljenu nemreš nač za tak siču,a kamoli novu, samo pohvale  :icon_thumright: samo kaj popodne nije više bilo ni L veličina,da nisam rezerviro, niš od toga nebi bilo.....

Kamba:
...o toj kacigi ja pričam cijelo vrijeme... :toothy11:

Go-Go RUNNER:

--- Citat: zvons7 - 24 Veljača, 2011, 17:13:56 ---Da od danas ti je akcija i danas ti je moto oprema u Lidlu. Požuriiiiiiiiiiiiiiiii     :laughing6:

--- Kraj citata ---

jupiiiii idemo po kacige  ;D

--- Citat: Miroslav Kamba - 24 Veljača, 2011, 17:14:05 ---
...danas su kacige i sva moto oprema... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

hvalaa na informaciji, otišao bih to provjeriti, ali vani je uragan hahahah tako da ću sutra vidit ako se ne proda   :)

Go-Go RUNNER:

--- Citat: marracc - 24 Veljača, 2011, 17:20:35 ---ja danas u zg-u (vrapče) kupio kacigu za 300 kn, ono, super je, ima čak i naočale unutra, kad je sunce jako.. dobio sam i rezervni vizir, 3 godine je garancija na kacigu,
kaciga je po najnovijoj europskoj normi za kacige, tak da nemre biti loša, po meni je BESTBUY kaciga ikad, jer rabljenu nemreš nač za tak siču,a kamoli novu, samo pohvale  :icon_thumright: samo kaj popodne nije više bilo ni L veličina,da nisam rezerviro, niš od toga nebi bilo.....

--- Kraj citata ---

aaa sad si me potpalio, idem odmah to provjeriti  :toothy11:

igor.sb:
pomiri se s opremom, nece oni tebe cekat do sutra

ko je kupio je kupio

nije to wc papir  :dontknow:

navala je svi znaju osim tebe, cekaj sljedecu akciju  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju