Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
Grale:
Kod mene ima svega, samo nisam videl aku punjač ni set onih vilicasto okastih ključeva( i bolje :D ).
Uzel si duge gaće i bubreznjak.
Rukavice mi zgledaju bolje neg stari modeli :dontknow:
Mislil sam si upiknut kišno odijelo al se nema para :drunken_smilie:
zwer_1982:
piknul punjač, još jedan bubrežnjak, one podhlače za probu.
Rukavice imam od prije i meni su dobre, pogotovo za ta pare. Išal sam po drugim trgovinama da nađem nešt bolje al to bolje je minimum 3x skuplje...
silvio:
ja sam kupio rukavice,cine mi se odlicne :icon_thumright:
balicdim:
nakon što sam danas prošao kraj sva 3 lidla u gradu i u nijedan nisam ušao jer je bila gužva kao na naplatnim kućicama u sredini sezone odustao sam od kupovine bubrežnjaka i podkape kod njih i odlučio sam uzet u lokalnoj trgovini moto opreme za 34 kn podkapu (ima i na foru fantomke za istu cijenu) i bubrežnjak za 40ak kn (informacija cijene je od kolege koji je kupio nekidan u neimenovanoj trgovini na drinskoj )
rukavice nisam ni gledao i nisam ih toliko "gladan", prošle godine sam uzeo zimske (drže i pod debelim minusom - ruke se znoje tijekom vožnje) za 130kn u intersportu a ljetne imam (preživjele 2 prometne i ulaze u 4tu godinu) i ne mislim ih mijenjat dok se unutrašnjost ne uništi jer su kao od prvog dana osim što su protektori dobili pri padu
jedino su me podhlače/duge gaće najviše zainteresirale nakon dužeg razmišljanja iako imam grijače koljena ovo je ipak u kompletu, no kao što sam i u prvoj rečenici rekao sve je propalo nakon što sam vidio stanje parkinga
daRio:
--- Citat: balicdim - 04 Travanj, 2013, 16:15:05 ---
jedino su me podhlače/duge gaće najviše zainteresirale nakon dužeg razmišljanja iako imam grijače koljena ovo je ipak u kompletu, no kao što sam i u prvoj rečenici rekao sve je propalo nakon što sam vidio stanje parkinga
--- Kraj citata ---
Info iz prve ruke......kupio sam ih lani,ambalaža ista cijena ista ali ove sada su tanje od onih lanjskih i odustao sam od kupnje.
Možda ih ipak uzmem jer ih nije loše imati za rezervu ali se osjećam prevareno i to me trenutno odbija od kupnje. Isto je sa gornjim dijelom,tanji je od lanjskog a to ne znači da ne valja.
Mene to kopka ali kao što rekoh ne znači da ne valja.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju