Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (117/512) > >>

danc00:
Ja kupil bubreznjak, za te novce je ok, posluzil bude kad za to dođe vrijeme.

Rukavice ne vrijede ni sto kuna, barem meni, ja za 200kn u Louisu kupim jedanput kvalitetnije i udobnije...tj kupil sam ih od probikera.

Ostalo mi ne treba, al osim rukavica sve drugo mi izgleda ok, makar mi se ne sviđa taj materijal iz lidla za podmajice it'd.., al dobro je rekel kolega, ljudi kupuju ko da je badava, neki lik prije mene samo trpal u košaru, čak nije ni gledl. Ko da je badava...

Pa mi nek vele da je recesija I da se nema...meni izgleda ko da svaki drugi ima neki na dva kotača kad se tak kupuje, a kupoval sam u lidlu u preckom di uvjek idem jer nije gužva a svega ima I ne proda se u prvih par sati...a danas je bila I tu gužva ujutro u pola devet. Lol

Sad ne znam jel to drugi dan ekipa masovno vraca...

Sent from my HTC One X

Mikac21:

--- Citat: maky_zg - 04 Travanj, 2013, 12:19:14 ---bubrežnjak je nekakav gumeni i smrdi u 3 PM
-imam već dobar bubrežnjak a ovaj sam kupio kao backup ili kad nekog vozim da imam :)

--- Kraj citata ---
meni baš miriši bubrežnjak :drunken_smilie:
ma imam i ja,uzeo sam si axo prošle godine,250kn...ovaj mi je tako bzvz,zatrebat će ;D

Grale:

--- Citat: danc00 - 04 Travanj, 2013, 12:53:02 ---.
 al dobro je rekel kolega, ljudi kupuju ko da je badava, neki lik prije mene samo trpal u košaru, čak nije ni gledl. Ko da je badava...

Pa mi nek vele da je recesija I da se nema...meni izgleda ko da svaki drugi ima neki na dva kotača kad se tak kupuje, a kupoval sam u lidlu u preckom di uvjek idem jer nije gužva a svega ima I ne proda se u prvih par sati...a danas je bila I tu gužva ujutro u pola devet. Lol

--- Kraj citata ---
Pogledaj ponudu moto opreme za tjedan-dva na njuškalu, pa budeš videl svu lidlovu robu duplo skuplju nego je sad bila :icon_biggrin:

JogFromYamaha:
ja bio pred 2 sata nema skoro nista
ima 3 aku punjaca, par potkapa i par kisnih kabanica
5 onih otvorenih kaciga i to je to

sve ostalo je vec neko pobral za preprodaju

ivan.kozic.12:
Ja si uzeo bubrežnjak, za rukavice se nema para..da su 100 kn bile bi odlične  :drunken_smilie:

Kod mene još svega ima,baš je puno robe došlo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju