Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (112/512) > >>

sski001:
Prošle godine sam kupil rukavice u Lidlu i nemam problema sa podstavom.
A ni sa niskim temperaturama. Koristil sam ih i zimus kad su temp bile malo ispod nule, bez ikakvih problema.
Definitivno nisu za toplo vrijeme.
Ukupni dojam malo kvari unutrašnji šav u desnoj rukavici (osječam ga na jednom mjestu), ali da trebam nove, opet bi ih kupil.

stark1:
ja sam si kupio rukavice iz lidla,cak sam par komada preprodao. jednom mi frend sa malo debljim prstima,i znojnijom rukom od moje oprobao,i izvukla se ta postava,al se frajer namucio dok je vratio haha jbt,i sad mi jedan prst ne stoji lijepo,tj smeta kad obucem. vozio sam i po hladnom vremenu i ok su,nisam osjetio neku hladnocu po prstima

Grale:
Neznam kaj vama znači hladno vrijeme,al ja nisam na temp od 5 nanize, nakon par km po gradu osjećal prste uopće.
Za malo tolpije vrijeme su dobre,al za zimu ne :nono:
Iako sam ih neki dan dal frendu da ih nosi dok mi je dosel pomoć cistit snjeg :toothy11:
Nije se dobro provel :D

zvonkec_92:
i ja imam te rukavice, za ispod 15c nisu..

Doomsday:

--- Citat: SlayForMoney - 28 Ožujak, 2013, 21:22:31 ---donje rublje iz lidla (dugi rukavi, gornji i donji dio) sam kupio prošle godine. gornji dio nisam još isprobao ali donji mi je savršen zbog sljedećih razloga (čak sam ga i nosio zimi umjesto pamučnih dugih gaća :D ):
- tanji materijal na pregibima ne smanjuje pokretljivost
- dovoljno debelo na koljenima da se može na 10tak stupnjeva ispod traperica voziti
- nije mi vruće kada sam u tome u kući/klimatiziranoj prostorija

za rukavice sam čuo da je problem podstava i da ekipa ju samo makne i koristi kao poluljetnu rukavicu ;)

--- Kraj citata ---

Pamučne duge donje gaće su katastrofa za zimu ako se iti malo oznojiš...

Pamuk kad je vlažan ne da nije više toplinski izolator, nego još i pothlađuje...

Zato ga planinari zovu 'ubojica'...

:zubo:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju