Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (111/512) > >>

petarpan:
grale- nadao sam se da su malo toplije
           dakle kad malo stisne vani nis od toga - takve vec imam
           hvala na komentaru

efz:

--- Citat: petarpan - 28 Ožujak, 2013, 19:52:19 ---jel koristi netko rukavice?
vrijede li kaj? jesu za hladno vrijeme?
vec sam ih par puta mjerkao al nikak uzeti
pa sad ak valjaju mozda si piknem

--- Kraj citata ---

Kao što sam već ranije pisao, OK su rukavice ali imaju jednu meni ne shvatljivu manu, unutarnja postava nije ušivena i ako ih ne skidaš pažljivo hoće se izvadit, a kad se izvadi nema šanse da te "prste" vratiš na mjesto kako spada i onda žulja, iz tog razloga sam ih ja vratio nakon svega par dana od kupnje 

SlayForMoney:
donje rublje iz lidla (dugi rukavi, gornji i donji dio) sam kupio prošle godine. gornji dio nisam još isprobao ali donji mi je savršen zbog sljedećih razloga (čak sam ga i nosio zimi umjesto pamučnih dugih gaća :D ):
- tanji materijal na pregibima ne smanjuje pokretljivost
- dovoljno debelo na koljenima da se može na 10tak stupnjeva ispod traperica voziti
- nije mi vruće kada sam u tome u kući/klimatiziranoj prostorija

za rukavice sam čuo da je problem podstava i da ekipa ju samo makne i koristi kao poluljetnu rukavicu ;)

Grale:
Viš, ja nemam problema s podstavom,a nije baš da pazim kak ih svlačim :dontknow:

Infernus:
to o podstavi rukavica valjda varira od serije do serije  :toothy11:
Imam 2 para tih lidlovskih, kupljene prije 3 godine i oba para imaju problema s izvlacenjem podstave ak ti se ruka malo oznoji.
Jedne sam godinu (ili 2, ne sjećam se više xD) nakon toga u dućanu probal s mokrim rukama jer sam taman dotrčal u dućan a kiša je padala  :toothy11:  i nije se izvlačila podstava a i bile su malo drukčije izgledom i malo su bile udobnije, al ipak mi se nije davalo 150 kn na nekaj kaj već imam pa ih nisam kupil.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju