Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (12/512) > >>

Gizmo.:

--- Citat: igor.sb - 24 Veljača, 2011, 10:09:46 ---u kojem si bio, na cepinskoj?

--- Kraj citata ---
da, tamo

eh cuj, i kacige su im moto, a bi li ih koristio? :P
u tih 2min sto sam bio unutra jedno 3covjeka je isto tako, samo uzelo i vratilo nazad..vald i oni nest znaju hehh..doduse jedan je odma uzeo 2komada "hlaca" al taj ih nije ni otvorio, a ne znam ni jel velicinu gledao xd

Doomsday:
Kaciga, ako 'donekle' štiti glavu, vidi ti jeli ti dovoljno to 'donekle'... Ali, ta majica i gaće, ako 'donekle' odvode znoj, ili 'donekle' štite od vitra, jel'bi ti ipak bilo drago ih imat kad si na motoru...? :zubo:

Gizmo.:

--- Citat: Doomsday - 24 Veljača, 2011, 11:05:18 ---Kaciga, ako 'donekle' štiti glavu, vidi ti jeli ti dovoljno to 'donekle'... Ali, ta majica i gaće, ako 'donekle' odvode znoj, ili 'donekle' štite od vitra, jel'bi ti ipak bilo drago ih imat kad si na motoru...? :zubo:

--- Kraj citata ---
Hmm, meni to nije dovoljno..uzeti cu bar neku renomiranu koju znam da je prosla testove...
ok, ne zelim sad potpuno popljuvati tu odjecu..ali mi je glupo dati 150kn za neku majicu koja ima ista svojstva kao i potkusulja od 15kn..zar ne?

Doomsday:
Jesi pročita etiketu...? Jel' znaš zašto je deklarirana ka 'moto'...? Lidl obično prodaje stvari koje su već uvezene u Njemačku ili Austriju, a tamo baš ne može uć TOTALNO sranje ka recimo kod nas direkt iz PRC... Možda nije na 100%, možda je na 80% efikasnosti onoga za šta je napravljena, ali i renomirane marke, ako se gledaju najjeftiniji artikli, znaju bit još i manje efikasne, dok naravno, oni najskuplji, znaju bit i 110% efikasni, ali jaaaako skupi... I ne, ne govorim o kacigama, niti o sigurnosnoj opremi, nego o funkcionalnoj moto odjeći... :zubo:

Gizmo.:

--- Citat: Doomsday - 24 Veljača, 2011, 11:14:33 ---Jesi pročita etiketu...? Jel' znaš zašto je deklarirana ka 'moto'...? Lidl obično prodaje stvari koje su već uvezene u Njemačku ili Austriju, a tamo baš ne može uć TOTALNO sranje ka recimo kod nas direkt iz PRC... Možda nije na 100%, možda je na 80% efikasnosti onoga za šta je napravljena, ali i renomirane marke, ako se gledaju najjeftiniji artikli, znaju bit još i manje efikasne, dok naravno, oni najskuplji, znaju bit i 110% efikasni, ali jaaaako skupi... I ne, ne govorim o kacigama, niti o sigurnosnoj opremi, nego o funkcionalnoj moto odjeći... :zubo:

--- Kraj citata ---
uff, sad da mi sad nije lijeno ic po snijegu bas bi otisao procitati  :icon_tongue:
naaravno, to sto je nesto brendirano ne znaci da je odma i bolje od nebrandiranog proizvoda  :icon_thumright:

Crivit...ne nadjem niista na netu o njima..jedino da rade za lidl i to je to XD
Koriste ThinsulateTM tkaninu, koja bi trebala smanjiti protok topline, i provoditi vlagu dalje od tijela..sve je to super..ali eto ja sma tamo uzeo rukavice i nosio ih do kuce (nekih 25min)..dotle su mi se ruke dobrano  oznojile i sad ih nikako ne mogu osusiti (rukavice, jel  :icon_biggrin:), tutnio sam fen nesto malo, i od 8:40 su mi na radijatoru i jos su vlazne iznutra..nesto lose odvode tu vlagu :/

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju