Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
kloky:
Obavjest trenutno sam u Zadru i ima i kaciga nesto integralne sa "cvikama"- naocalama unutra 299 kn
Gizmo.:
u Osijeku ima svega iz kataloga bar po 10ak komada...al rukavice i kišnjaci su se poceli brzo grabiti..otisao sto sam prije mogao da izvucem glavu..navalili ljudi koda je besplatno :icon_biggrin:
i ono što oni zovu "Motoristička majica/hlače" mi se čini ko obična potkušulja i tajice...fino nazad upakirao i vratio na policu... :icon_tongue:
igor.sb:
--- Citat: Gizmo. - 24 Veljača, 2011, 09:06:52 ---u Osijeku ima svega iz kataloga bar po 10ak komada...al rukavice i kišnjaci su se poceli brzo grabiti..otisao sto sam prije mogao da izvucem glavu..navalili ljudi koda je besplatno :icon_biggrin:
i ono što oni zovu "Motoristička majica/hlače" mi se čini ko obična potkušulja i tajice...fino nazad upakirao i vratio na policu... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
u kojem si bio, na cepinskoj?
aj super, necu ni ic, ak je tak lose za tu ''majicu i hlace''
matt750:
Ajd u k**ra* ak je tak. Ja sam si još i rezervirao. Šta nema niš elastina u sebi?
Doomsday:
Triba dobro pogledat etiketu, možda je u pitanju DRY rublje, sintetičko tkanje koje znoj odvodi od kože... Etiketu triba dobro pročitat, proučit zašto je to 'moto' jer vjerojatno ima neki logičan razlog... :zubo:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju