Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (110/512) > >>

3alfa3:

--- Citat: JogFromYamaha - 28 Ožujak, 2013, 16:28:08 ---ja sam uzel tajce za biciklizam isto su super strech i odvode znoj

--- Kraj citata ---

Ma to je ista stvar, samo kaj su kratke, a ne duge. Ko i majca. a i bitno jeftinije.
Barem ovo kaj je sad u ponudi.

Al ja bi ipak duge rukave. Bumo vidli

balicdim:

--- Citat: 3alfa3 - 28 Ožujak, 2013, 16:21:37 ---Efz je prosle godine kupio tu majcu dugih rukava i nasao se samnom na kavi jedan dan kad je bilo 35C u hladu (dosao iz Zaboka u zg). Preko toga je imao moto jaknu bez ventilacije. U birtiji je skinuo jaknu, ispod majce bio suh (vjerovao sam mu na rijec, nisam provjeravao :) ), al vanjski dio majce ko da je taj tren izaso iz bazena.
Meni to govori da majca radi tocno ono sto treba - odvlaci znoj sa koze prema van

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

dobra stvar samo kako bi to bilo tj. izgledalo na nama koji imamo uzgojene trbušine  :laughing7:

petarpan:
jel koristi netko rukavice?
vrijede li kaj? jesu za hladno vrijeme?
vec sam ih par puta mjerkao al nikak uzeti
pa sad ak valjaju mozda si piknem

Grale:
Ja sam ih uzel ono prošle godine dok su bile.
A ono, za ispod 10 stupnjeva dok je vani ti ih ne vrijedi imat.
Za između 10 i 20 ih koristim i ok su za te pare.
Na većim temperaturama(po ljeti) ih nisam baš previše koristil jer nije bilo podnošljivo vozit u njima.
Znači da rezimiramo, neke ok proljetno/jesenske rukavice, ali pošto u današnje vrijeme postoje samo dva godišnja doba, neznam kolko ih je isplativo uzimat :icon_biggrin:

ljubo46:
ja idem po dva bubrežnjaka ak ih ulovim... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju