Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (101/512) > >>

Grale:
Kolko ja znam alfa nikad nije koristil kiloključ, iako je veliki zagovornik stezanja na određeni moment :icon_biggrin:

Drnda:
ma nezz, meni je eto to prvi alat koji je dozivio kvar... tj na skoro svemu elektricnome do sada sam mijenjao prekidace jer to prvo zataji... jedino na makita strojevima nisam  :toothy11:

ma i ja pratim te akcije redovno pa tu i tamo kupim alat.. znam da je hobby ali posluzi mi sve to.. ako nista drugo, radije nek crkne ovo iz lidla nego profi oprema..

kupio je davno kilokljuc u lidla pa je usporedjivao, mislim da je cak u ovoj temi sve napisao... :icon_thumright:

3alfa3:

--- Citat: Grale - 11 Veljača, 2013, 21:35:18 ---Kolko ja znam alfa nikad nije koristil kiloključ, iako je veliki zagovornik stezanja na određeni moment :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Na nrgu nisam, al na zecu kotace (kao i na autu) stezem kilokljucem iz lidla.

Drnda:
bravo za moje pamcenje   :headbang:
platio si oko 150kn ako se dobro sjecam i pokazuje nekih 5-10% vise od profi kljuca?

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 11 Veljača, 2013, 21:53:08 ---bravo za moje pamcenje   :headbang:
platio si oko 150kn ako se dobro sjecam i pokazuje nekih 5-10% vise od profi kljuca?

--- Kraj citata ---

160kn i nekih 5% krivo pokazuje sto je zanemarivo.
Cak sam ga zdravoseljacki opterecivao utezima na 40cm od osi oko koje se okrece i preracunao koja bi to tezina trebala biti i dobio super rezultate cak i ispod njegove skale. Skala je od 4kgm, a vec na 1,5kgm nije strasna greska tako da ga koristim od 2kgm na vise

Sent from my HTC One X

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju