Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
Grale:
--- Citat: balicdim - 07 Veljača, 2013, 19:25:42 ---
napokon mi draga ima što za kupit za dan zaljubljenih :laughing7:
--- Kraj citata ---
Moja već ima zakaparen akumulator :P
Dobro dođe ovaj fen uvijek, a ima ih u pevcu po 100 kn.
Čak je nedavno u kauflandu bil ni 80 kn, ne sjećam se točnu cifru...
ljubo46:
he he moja meni danas narucila elektricnu blokadu od slowa za valentinovo. inace mi treba jos od alata moment kljuc i to bas ovaj sto je grale gore naveo...
Grale:
--- Citat: ljubo46 - 11 Veljača, 2013, 21:23:10 ---he he moja meni danas narucila elektricnu blokadu od slowa za valentinovo. inace mi treba jos od alata moment kljuc i to bas ovaj sto je grale gore naveo...
--- Kraj citata ---
Bude ih valjda uskoro, fkt dobra stvar za malo para.
Isti sam videl, nakon kaj sam taj u lidlu kupil, u kauflandu za 140 kn ja mislim,samo "druga"marka
Drnda:
taj industrijski fen nije los, samo mu je mana kao i vecini kineskog alata prekidac... mome je otisao prekidac pa sam kupio skillov sa 3 brzine fen.. taj iz lidla nije los, samo eto da se zna da vecinom prekidac crkne..
i meni treba jedino moment kljuc.. alfa je mislim rekao da ga je kupio davno u lidlu i da nema neko vece odstupanje od profi kljuca
zvonkec_92:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Veljača, 2013, 21:28:50 ---taj industrijski fen nije los, samo mu je mana kao i vecini kineskog alata prekidac... mome je otisao prekidac pa sam kupio skillov sa 3 brzine fen.. taj iz lidla nije los, samo eto da se zna da vecinom prekidac crkne..
i meni treba jedino moment kljuc.. alfa je mislim rekao da ga je kupio davno u lidlu i da nema neko vece odstupanje od profi kljuca
--- Kraj citata ---
i onak svi ti alati iz lidla imaju 3god garancije
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju