Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (10/512) > >>

pajo:

--- Citat: formoz - 22 Veljača, 2011, 20:17:23 ---bit ce da ti mama tamo radi :P

--- Kraj citata ---
bi volio znat? :binkybaby:

ziloryder:
Ljudi meni stari posto je u IT na terenu kupio ceradu i samo da znate gore je 70kn..kad dode vidicemo kakva je :headbang: :headbang:

matt750:
Nema rezervacije na 0800, bar mi je tak prijazna gđica rekla, nema je uopće. Al upotrijebio sam svoj šarm, tužan pogled i uspio ju zamoliti da mi pričuva. Ah što mogu kad sam lijep i neodoljiv :D

Gizmo.:

--- Citat: matt750 - 23 Veljača, 2011, 08:54:25 ---Nema rezervacije na 0800, bar mi je tak prijazna gđica rekla, nema je uopće. Al upotrijebio sam svoj šarm, tužan pogled i uspio ju zamoliti da mi pričuva. Ah što mogu kad sam lijep i neodoljiv :D

--- Kraj citata ---
Zanimljivo..sta si joj rekao?
ja bas sada zvao i rekla da se nikako ne moze rezervirati, eventualno ako odem tamo i ne nadjem ih mogu nazvati pa ce oni poslati iz nekog drugog lidla :o

danc00:

--- Citat: matt750 - 23 Veljača, 2011, 08:54:25 ---Nema rezervacije na 0800, bar mi je tak prijazna gđica rekla, nema je uopće. Al upotrijebio sam svoj šarm, tužan pogled i uspio ju zamoliti da mi pričuva. Ah što mogu kad sam lijep i neodoljiv :D

--- Kraj citata ---

Ili naporan i dosadan  :laughing7: :laughing7: :dontknow: :icon_thumright:

Ma sutra idem u Lidl pa kaj bude bude, ak niš ne bude rekel bum im za koji k onda stavljaju akcije kad nemaju niš za prodat i prešel bum van, i zatresnul vratima(imaju pomične na senzor pa još razmišljam kak da to napravim) :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju