Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
pralas:
ja iskreno alat bi uvijek uzeo iz lidla,jel mi nije vazno jel pise unior,lux,proxon...vazno je da imam s cim sarafat,uzeo sam si neke gedore fairline bile su jeftine,dan danas me sluze a odvrnile su toliko sarafa i matica i ni jedna nije izlizana,dok sam par puta sa nekom kvalitetnom gedorom nesto odvrcao i pukla je na pola dok ova jos uvijek odvrce sve kao i prvog dana...
dok kacigu nebi nikada kupio iz lidla,za kacigu uvijek stedim i priustim si kacigu od 1100-1500kn jbg glava je u igri i tvoj zivot,s tim se ne igram da dam 300kn za kacigu i poginem negdje zbog lose kvalitet...to je moje misljenje
I.D.I.O.T.:
ali bas zato nosis kacigu, zbog velike mogucnosti pada, a o tome ne razmisljas, razmisli (ne pritom mislim nista lose, naprotiv)
pa da, alat moze posluzit u svrhe kucnog alata i za to je potpuno ok, ali za neke ozbiljnije poslove moze bit samo zlu netrebalo
Kamba:
Da,jasno mi je! Trebo bi!
pralas:
jos razlog zbog cega na sebi uvijek imam kacigu,jaknu i rukavice jer razlog jer kada sjednem na skut ko da vrag uđe u mene...jednostavno na gasu nikada nisam miran,odem se negdje izdivljati i u takvim situacijama jako lagano mozes pasti jednostavno riskiras
danc00:
--- Citat: I.D.I.O.T. - 08 Svibanj, 2011, 13:08:49 ---sere mi se kad vidim ove kacige, bubreznjake i ostale poluproizvode iz Lidla i slicnih trgovina, prodaju se pored krastavaca, luka i majoneze, bitno je samo da izgleda ko da je ispalo direktno iz motoGPa a to sto stavljas glavu u taj drek to je manje bitno.....Bog cuva budale i pijance, a trebo bi i ove s opremom iz Lidla
a za alat, imamo 2 moment kljuca u radioni od tamo, i sluzit ce samo dok si ne kupim normalan, a onda cu ove samo prebacit u kantu za smece
--- Kraj citata ---
Pa ko te tera da ideš u Lidl i kupuješ nekaj za kaj smatraš da je sranje!? Zaobiđi taj dio!
Ljudi koji ne zarađuju sa alatom a potreban im je za kuću i okućnicu kupuju takav alat, i za njih je to PRVA LIGA, ak tebi ne odgovara niko te ne tjera da kupiš, i sam veliš da nemaš para pa kupuješ sranje u Lidlu i koristiš taj alat, a sereš po njemu...ne razmem.
Niku iz Lidla nije rekel da prodaju profesionalan alat za ispod cijene, u tome i je bit i poanta tolke prodaje.... daju proizvod ispod cijene a kvaliteta je na razini kućnih potrepština i ne treba očekivat čuda!
Ja sam sretan sa svime kaj sam kupil u Lidlu, jer me služi, a bio bih lud kad bi kupoval skupcjene gedore/šublere/minivaše za profesionalce a koristim ih par put na mjesec, i to za neke sitne popravke.
Ovo iz Lidla je po meni najbolja akcija koje ima u HRV...a to i dokazuje činjenica da dan ili dva nakon početka akcije nema više akcijskih proizvoda, i zato ne lupetaj gluposti o Lidlu...
Zna se di možeš kupit pravu kacigu, a di jeftinu kacigu!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju