Općenito > Oprema

U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat

<< < (55/512) > >>

I.D.I.O.T.:
sere mi se kad vidim ove kacige, bubreznjake i ostale poluproizvode iz Lidla i slicnih trgovina, prodaju se pored krastavaca, luka i majoneze, bitno je samo da izgleda ko da je ispalo direktno iz motoGPa a to sto stavljas glavu u taj drek to je manje bitno.....Bog cuva budale i pijance, a trebo bi i ove s opremom iz Lidla

a za alat, imamo 2 moment kljuca u radioni od tamo, i sluzit ce samo dok si ne kupim normalan, a onda cu ove samo prebacit u kantu za smece

formoz:

--- Citat: I.D.I.O.T. - 08 Svibanj, 2011, 13:08:49 ---sere mi se kad vidim ove kacige, bubreznjake i ostale poluproizvode iz Lidla i slicnih trgovina, prodaju se pored krastavaca, luka i majoneze, bitno je samo da izgleda ko da je ispalo direktno iz motoGPa a to sto stavljas glavu u taj drek to je manje bitno.....Bog cuva budale i pijance, a trebo bi i ove s opremom iz Lidla

a za alat, imamo 2 moment kljuca u radioni od tamo, i sluzit ce samo dok si ne kupim normalan, a onda cu ove samo prebacit u kantu za smece

--- Kraj citata ---

znaci po tebi ako moment kljuc nije placen 2000kn nemoze valjat ?

Kamba:
Očito nisi drzo kacigu iz Lidla u ruci uopće! A za alat uopće nebi komentiro jer sve što sam kupio me dobro služi! Moment ključ nisam ni u ruci držo,za njega ne znam!

I.D.I.O.T.:
sluzi ovaj za sad ali kazem cim budem u prilici uzet drugi odmah uzimam, ovo je samo da se ima i da posluzi dok se ne nabavi bolji (moze i rabljeni)

i da, ako nije placen 2000kn nemoze valjat, vec bi sve firme koje rade svakodnevno rade s takvim alatom navalile po ovakvim proizvodima, ili nebi  ???

a za kacigu, imo na glavi i vozio se s ovom iz lidla, vozio se sa svojom koja je srednja klasa cijene i kvalitete a vozio se i sa vrhunskom (+4000kn) pored koje je moja socijala tako da znam sto pricam  :icon_thumright:
a kad ides 60km/h i rokne te neko iz suprotnog smjere pa od beton onda to vise nije brzina od 60km/h, a napadao sam se izdero polomio klizio po asfaltu i to kazem iz iskustva

to je samo moje misljenje i stav, naravno svatko ima izbor cime ce se zastiti na motoru

Kamba:
Ne mogu rec da se ne slažem,al kaciga me zasad služi ok! Nije super,samo ok! A kako bi bilo kad bi pao,o tom ne razmišljam!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju