Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
Go-Go RUNNER:
speed ih ima odprije koliko sam shvatio, a danco ih je sad uzeo.... Prema njihovim riječima nema boljih i nečeš se pokajat :icon_thumright:
danc00:
Da, speed mi ih je i preporučil, veli da je raskopal čuda s njima i još idu!
Imas temu pod "alati" .
Upravo sam raskopal/složil kultivator labinprogres, i nemam zamjerke, sve kaj mi je trebalo je bilo u tom kuferu :icon_thumright:. Ak ti treba takav alat a nisi uzel žal ti bude. Odličan je za 300kn!
Od te firme sam uzel i šubler(dig) u Lidlu, pa bumo vidli kak bu dugo trajalo i kaj je to za firmu...al kolko sam skužil ljudi jure u Lidl kad je tak nekaj na akciji, a večina ih veli da su kvalitetni, a i piše da je "made in Germany" ili "Italy", nema niš kineskog! Ja sam te alate uzel u Lidlu kod Doma sportova, u Zg, i mislim si pa tu ih ima pun k a došo u čet popodne, a vraga ostalo još par kutija...sve se razgrabi
speed:
da da imam ih ja vec par godina :toothy11:
s malom racvicom sam odmotao zategnute sarafe na kilo kljuc,koji prije puknu pa se onda odmataju,iako sam puno puta mislio da ce puknuti,morao sam s malom jer mi je tako bilo pristupacno,nije ni jedan nastavak,bit proklizao,doduse odvijace u setu ne koristim,ali torexe i gedore svakodnevno,nemam zamjerki na set
B.E.R.O.:
Imam ja dosta alata iz tog Lidla i mogu ti reci da je jako kvalitetan.
Ja sam se iznenadio ali za jeftine pare mozes naci dobrih stvari.
Samo rijeci pohvale!!!
:headbang: :headbang: :headbang:
alfist159:
Imam sličann set, moje preporuke za kupnju!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju