Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
ivano_007:
--- Citat: Corector - 06 Siječanj, 2023, 05:42:39 ---i odes na self service u nekom terminu kad nema guzve.
--- Kraj citata ---
Ne znam ja koristit te self service praone, nisam još nikad bia... to je viši level za mene :dontknow:
ive_91:
Uzmes si parkside performance miniwash.
Neki foamer za minivas
Nabavis dobru kemiju i rokaj.
Foamer/snower il kak oces ti je top stvar za pranje jer sa time ti pjena ostane na autu/motoru cem vec puno duze i rastopi nrcistoce pa se lakše skine.
challenbeen:
--- Citat: ivano_007 - 06 Siječanj, 2023, 18:08:55 ---
--- Citat: Corector - 06 Siječanj, 2023, 05:42:39 ---i odes na self service u nekom terminu kad nema guzve.
--- Kraj citata ---
Ne znam ja koristit te self service praone, nisam još nikad bia... to je viši level za mene :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ja bez tih self service praona uopce ne mogu zamislit pranje auta... za 20 kn si operem cijeli auto i nije me briga za skupljanje crijeva, miniwasha, kabela, i pranja ostalog
jony b.:
Dođi u Slavoniju pa ga probaj oprat za 20kn.... Ja u Zadru ubacim 20kn u sezoni i špricam po prijateljima još, vamo s 25 moraš bit dobro ispraksiran....
challenbeen:
Ima praona di ti ni 30 kn nije dovoljno... pogotovo jedna u Novalji.. samo guta pare hahaha... ali znam 2 koje su top i koje zahtjevaju 20 kn da doslovno opereš auto kako treba. Svugdje ima razlicitih cijena, ali smatram da nebi smilo bit sad vise od 3eu da opereš auto
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju