Općenito > Oprema
U Lidlu od četvrtka moto oprema i alat
ivano_007:
Koliko sam istraživao, ima još ona jedna od 1700W, al ta mi je prevelika za oko kuće radit. Ova mi se čini okej. Ima li je ko? Iskustva? Ne čini se loš omjer cijene i kvalitete, težina 7kg, znači može se s njom radit :icon_thumright:
balki:
Ja ju uzo. Skidao sam dva sloja pločica s ljepilima + 2~5cm neke podloge za izravnavanje ispod njih na terasi. Bio vruć dan i nisam ju baš štedio. Bila jako vruća i malo je masti počelo sliniti oko glave Radi OK i izdržala sve. Mislim da je OK za tu cjenu. Mana: nema vrtenje/bušenje nego samo štema.
ivano_007:
Mišljenje za ovaj Myproject miniwash u Kauflanda? Mislim da je ~700kn?
2,2kW, dopušten tlak 165 bara i nazivni protok 468l/h. Meni ove brojke ne znače ništa, ali ako ga može netko usporedit s Parksideovim nekim miniwashom? Dal da čekam neki model iz Lidla il je i ovaj okej?
Namjena, najosnovnija, pranje auta :icon_biggrin: vidim da se uz ovog iz Kauflanda dobije cijeli set tih četki, posuda...
aprilija top:
Svida mi se cim imas di namotat kablovinje od vode
Corector:
Ja bih u ovakvoj situaciji s tom prskalicom/%u0161kropilicom domova postupio drukcije.
Radje bih ulozio u PRO kemiju za predpranje vozila koja ce omekaniti necistoce, i kemiju za felge. Usput si uzmes i cetku prilagodjenog oblika za zeljene felge jer bez cetkanja to nije to.i odes na self service u nekom terminu kad nema guzve.
Mudrija odluka 500x po meni, a i naravno, kvalitetnija.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju